2777
2789
خدارو شکر ان شاالله به دل خوش ..منم بدون دارو دارم اقدام می کنم هفت هشت ماه دیگه امیدوارم ماه بشه

انشاالله که خدا دامنت رو سبز کنه عزیزم یه نی نی بیاد تو دلت فقط بیخیال باش من این ماه اصلا بیخیال بودم گفتم نمیشم

مبارك باشه تر از این نداریم علائمت چیه؟چند روز اقدام داشتی و چه روزایی ؟سیکلت چند روزه بود؟؟

ماه پیش دو روز عقب انداختم یه بی بی هاله خیلی کم رنگ انداخت یکی دیگه روز بعد زدم اصلا هاله نداشت بعدشم پری شدم خیلی کمرنگ باشه مثل خط تبخیر کاذبه اما بی بی شما در رنگه خدارو شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه قبل سیکلم 28روزه بود ماه قبل دوتا فولیکول خوب داشتم ولی نگرفت این ماه سایز فولیکولم روز 13 چهارد ...

واقعا تا خدا نخواد نمیشه یسوال شما تو این روزا ترشح شفاف داشتین یا طبق سونو اقدام کردیم ببخشید من چون دکتر نرفتم رو نشونه ها بیشتر تمرکز دارم الان😑🥴

واقعا تا خدا نخواد نمیشه یسوال شما تو این روزا ترشح شفاف داشتین یا طبق سونو اقدام کردیم ببخشید من چو ...

خواهش میکنم

من رفتم سونو بعدشم هم ترشح داشتم هم تخمدونم تیر میکشید موقع تخمک گذاری من روز تخمک گذاریم رو با ماشین حساب تخمکگذاری از گوگل پیدا کردم با همون چیزی که دکتر گفت مطابقت داشت

ماه پیش دو روز عقب انداختم یه بی بی هاله خیلی کم رنگ انداخت یکی دیگه روز بعد زدم اصلا هاله نداشت بعد ...

آره من خودم شوکه شدم فکر نمیکردم طبیعی باردارشم

خواهش میکنم من رفتم سونو بعدشم هم ترشح داشتم هم تخمدونم تیر میکشید موقع تخمک گذاری من روز تخمک گذاری ...

منم حساب کردم روز تخمک گذاری مو ولی خب زودتر از این تاریخ پهلوی چپم تیر می کشید و انقد درد داشتم دولا شدم روز بعدش ترشح داشتم حالا نمیدونم همون روز بوده یا طبق تاریخ تخمک آزاد میشه ...!!

ممنون عزیزم سعیمو می کنم استرس دارم نشه بازم

استرس نداشته باش بخدا من هرماه استرس داشتم همشم پری میشدم ولی این ماه اصلا استرس نداشتم گفتم نمیشه هم ضخامتم کم بود هم فولیکولم کوچیک بود ولی شد

مبارک باشه اسی برا منم دعاکن

مرسی چشم حتما من خودم چون خیلی چشم انتظاری کشیدم برای همه چشم انتظارا دعا میکنم انشاالله که خدا دامن همه رو سبز کنه نذر شیر کن برای حضرت علی اصغر(ع) خیلی جوابه من پارسال محرم نذر کردم امسال هنوز به محرم نرسیده حاجت گرفتم

2827
2791
2779
2792