2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نیست عزیزم

همین امروز صب درخاست دادی چطور ممکنه یادت نیاد

مردک زن نما

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

یادم نیست عزیزم

اوخی ناناسس .آنقدر به همه خانوم ها درخواست دادی یادت نیست به کیا درخواست دادی ..امروزم که به من درخواست دادی ..اون آدرسی که تو دنیالشی من بلد نیستم .خودت میدونی باید از کیا بپرسی 😏😏🤣الکی تو سایت درخواست نده

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

مجلسیم همیشع

آقا هستم . شخصیت و معرفت برای من مهمه پس رعایت کنید🙏🏻متاهلم و درخواست دوستی به کسی نمیدم. اینجا عضو قدیمی هستم که گاهی سوال بپرسم🙏🏻 ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■