2777
2789
عنوان

عمل بینیم😔

162 بازدید | 8 پست

سلام من یک هفتس عمل کردم احساس میکنم سربالاست سوراخاش از روبرو مشخصه چاقه قیافمو خنگ نشون میده خیلی ناراحتم دیگه آینه هم نمیتونم نگاه کنم این حالتش میره یا فرمش دیگه همینه فقط لاغرتر میشه؟؟؟؟

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
بابا ی هفتس عمل کردی یکم صبر داشته باش این ۷ ، ۸ ماه زمان میخواد

خداااااا دیوونه میشم تا اون موقع باورت میشه به هیکس از دوستام و فامیل نگفتم روم نمیشه منو این شکلی ببینن

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بینی عمل نکردم اما هرکس رو دیدم گفته عمل بینی صبر زیاد میخواد و اکثرا هم بعد از برداشتن گچ بینی خوششون نیومده اما به مرور که ورم خوابیده نظرشون عوض شده

درکل چندماه باید صبر کنی

اگر بینیت گوشتی بوده که حتی بیشتر از یکسال باید صبر کنی

از همونجا شروع کن که خیلیا رها میکنن...!•🌸🩷🧠🦴✨ فیزیوتراپی 💪🏃🌿به امید روزهای خوب...🥹🌱غنچه خمار نرگس ✍️✨

خداااااا دیوونه میشم تا اون موقع باورت میشه به هیکس از دوستام و فامیل نگفتم روم نمیشه منو این شکلی ب ...

درکت میکنم

منم برای کامپوزیتم اینجوری بودم

ولی هر چیزی زمان میخواد عشقم ، ایشالا که عالی شده

دستکاریش نکن

چقد هزینه عملت شد

طراحی چهره سیاه قلم🕊️✨

من بینی عمل نکردم اما هرکس رو دیدم گفته عمل بینی صبر زیاد میخواد و اکثرا هم بعد از برداشتن گچ بینی خ ...

ازین ناراحتم بینیم استخونی بود همه میگفتن قشنگ میشه ولی الان اصلا قشنگ نیست سربالاهم شده

درکت میکنممنم برای کامپوزیتم اینجوری بودمولی هر چیزی زمان میخواد عشقم ، ایشالا که عالی شدهدستکاریش ن ...

ممنونم عزیزم خداکنه درست شه من تو مازندران عمل کردم بینیمم استخونی بود کلا شد۷۰