2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

177 بازدید | 4 پست

خیلی خسته شدم بچها

افسردگی شدید دارم.طوری ک فقط دلم میخاد بخابم .

بارها سعی کردم ورزشی باشگاهی برم دوسه جلسه میرفتم نمیتونستم ادامه بدم.همه چی برام بی معنی شده.همش تو خونه ام.بیرونم میرم ولی هیچ تغییری تو روحیاتم نداره.

چکار کنم ؟این وضعیت ۳ ۴ ساله منه

بنظرتون قرصهای افسردگی تاثیری داره؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه هیچ جوره تاثیر نداره برو روان پزشک نگران نباش خوب میشی💖

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

عامل افسردگی رو پیدا کن

منم ۹ ساله درگیرم من میدونستم اذیتای شوهرم باعث حالم هست کاری نمیتونستم تا الان ک بیست روزه خونه رو ول کردم تو این بیست روز قرصو ول کردم خیلی حالم بهتره