2789
عنوان

آشنایی

88 بازدید | 2 پست

سلام وقتتون بخیر

من ۲۲ سالمه، بهتازگی وارد مسیر کار شدم. پدرم شخصیت سختگیری دارند و در طول این سالها محدودیتهای زیادی برای من وجود داشته. بهطوریکه هیچوقت تجربه بیرون رفتن تنهایی یا حضور آزاد در اجتماع رو نداشتم.

بهخاطر همین شرایط، فردی درونگرا شدم..

امسال شرایط کمی تغییر کرده و محدودیتها کمتر شده. تازه میخوام کار کنم، در کلاسهای مختلف شرکت کنم و برای کنکور ارشد هم آماده بشم. برنامههای زیادی برای پیشرفت خودم دارم و واقعاً میخوام روی رشد شخصیام تمرکز کنم.

مدتیه که یک خواستگار برای من مطرح شده. از نظر شرایط مالی و شغلی وضعیت خوبی داره و گفته شده که فرد پخته و قابل اعتمادیه. متولد ۷۳ هست.

اما من تمایلی به صحبت با ایشون ندارم. احساس میکنم هنوز آمادگی ورود به یک رابطه جدی و ازدواج رو ندارم. هنوز دقیقاً نمیدونم هدفم از زندگی چیه و آیا میتونم مسئولیت یک زندگی مشترک رو بپذیرم یا نه.

یکی از دغدغههام اختلاف سنی هست. با اینکه از نظر پختگی به نظر مناسب میرسن، اما حس میکنم از نظر انرژی، شیطنت و حالوهوای جوانی شاید هممسیر نباشیم. حس میکنم ایشون این مراحل رو پشت سر گذاشتن، در حالی که من هنوز در ابتدای مسیر هستم.

از طرفی، هیچ شناختی از ایشون ندارم؛ حتی اسم و چهرهشون رو هم ندیدم و این نوع آشنایی که از طرف خانواده و بدون شناخت اولیه شکل گرفته، برای من راحت نیست..

خانوادهام اصرار دارن که حداقل یک بار صحبت کنم و میگن فرصت خوبیه و ممکنه بعداً چنین گزینهای نباشه. همچنین معتقدن که میتونم بعد از ازدواج هم به اهدافم برسم. اما من در درونم ترجیح میدم اول بهصورت مستقل روی خودم، اهدافم و پیشرفتم کار کنم.

الان واقعاً دچار سردرگمی شدم و نمیدونم تصمیم درست چیه. از یک طرف حرفها و نگرانیهای اطرافیان، و از طرف دیگه احساسات و نیازهای درونی خودم.

اختلاف سنی تون زیاده علیرغم اینا شما شاید تو عمرت با کسی نبودی ولی ایشون شاید روابط متعددی رو تجربه کرده و.. درکل مناسب نیس

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: