2777
2789

تموم آثار آگاتا کریستی محشرن

مخصوصا

ماجرای اسرار آمیز در استایلز

قتل در زمین گلف

قتل راجر آکروید

کتاب رستگاری یک قدیسه از کیگو هیگاشینو

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

تموم آثار آگاتا کریستی محشرن مخصوصا ماجرای اسرار آمیز در استایلزقتل در زمین گلفقتل راجر آکرویدکتاب ر ...

سلیقه قابل توجهی دارید...درودبرشما

کنکوری های نازنین،سوالی داشتید درخواست بدید راهنمایی میکنم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برزخ بی گناهان(جناییه در حدی خفن بود که حتی میرفتم سرویس هم با اون میرفتم حتی شبا نمیخواستم بخوابم تا اونو بخونم)

سه جلد کتاب شاهزاده قلابی،پادشاه فراری،سلطنت پنهان(اینم دقیقا شبیه بالایی اصلا نمیتونستم بزارمش زمین خیلی قشنگه)

جانور

من پیش از تو،پس از تو(دو تا جلد از یه نویسنده)

زندگی مدفون

برادران کارامازوف

جنایت و مکافات

بادبادک باز،هزار خورشید تابان(از یه نویسنده افغان هست و فوقالعاده قشنگه)

رویای دویدن

ببین من با تک تک اینا زندگی کردم در حدی قشنگ بودم که هرکدومو در عرض دو سه روز تموم کردم

اگه جنایی با سایکوتیک دوست داری: بخش D، خدمتکار، هیچوقت دروغ نگو، کلکسونر، فروپاشی، پشت درهای بسته، اگر حقیقت این باشد

از ژانر جنایی: دیزی دارکر، وقتی خاطرات دروغ میگویند، پشت سرت را نگاه کن چرخش کلید، دریاچه مه آلود( جلد دوم مردی از شب)، سنگ کاغذ قیچی، اتاق مهمان

تلفیقی و عجیب: ماده تاریک، مجموعه سه جلدی داس مرگ، مقصد: انهدام

از ژانر عاشقانه هم مجموعه خردم کن

سلیقه قابل توجهی دارید...درودبرشما

عزیزی

لطف دارید 🌷

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند