2777
2789
من خودم ختم قرآن برداشتم برای شهید تا جز یک رو خوندم با یک پسر  خوب آشنا شدم البته الان دوران آ ...

یعنی قرآن ختم میکنی و ثوابشو به روح شهدا هدیه میکنی؟

من میتونم ثواب زیارت عاشورا رو بهش هدیه کنم؟

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

بسیار عالی.انشالله بزودی یه ازدواج موفق داشته باشی .ضمن اینکه نماز شب خیلی برکات دیگه هم داره.التماس دعا عزیزم

هر گاه ارزش ها عوض میشوند ،عوضی ها با ارزش میشوند .    گاندی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هر شهیدی که خودت خواستی ولی خب اغلب به شهید تورجی زاده و ابراهیم هادی متوسل میشن....هر ختمی خوا ...

وای چقدر جالب مرسی دورت بگردم  

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

یه نمازی. هم هست که فقط باید مادر بخونه به اسم هفت بانو که علاوه بر ازدواج برای خوشبختی و موفقیت در ازدواج هم هست 

یه نمازی. هم هست که فقط باید مادر بخونه به اسم هفت بانو که علاوه بر ازدواج برای خوشبختی و موفقیت در ...

چیزای که خودش شخص بخونه هم بگو دوستم

یعنی قرآن ختم میکنی و ثوابشو به روح شهدا هدیه میکنی؟ من میتونم ثواب زیارت عاشورا رو بهش هدیه کنم؟

آره گلم....آره میتونی چله زیارت عاشورا برداری....شهید تورجی زاده به حضرت فاطمه ارادت داشتن آخرشم در گردان یازهرا مثل خود حضرت زهرا شهید میشن تو اصفهان بهشون میگن مشکل گشا...ی زیارت عاشورا از نت گرفتم خود شهید خوندن هر روز گوشش میدم عالیه...آره عزیزم میتونی چله زیارت عاشورا یا چله یاسین بردار

لطفا برای گشایش هرچه زودتر بختم صلوات بفرستید
چیزای که خودش شخص بخونه هم بگو دوستم

از آقای بهجت همین سوال رو کردند ایشون نماز جعفر طیار رو گفتند از فکر میکنم شیخ انصاری هم نقل است که دنیا میخوای نماز شب آخرت میخوای نماز شب .و تجربه خودم نماز او له وقته 

آره گلم....آره میتونی چله زیارت عاشورا برداری....شهید تورجی زاده به حضرت فاطمه ارادت داشتن آخرشم در ...

من یاسین انجام دادم

روزی 2تا هدیه به حضرت زینب

به خواسته ام نرسیدم به اون خاطر دیگه نمیخام یس بخونم

ولی از این ب بعد زیارت عاشورا رو میخونم و هدیه میدم به شهید تورجی زاده

من یاسین انجام دادم روزی 2تا هدیه به حضرت زینب به خواسته ام نرسیدم به اون خاطر دیگه نمیخام یس بخون ...

حاجت روا باشی گلم....هر روز براشون فاتحه بخون...و شهید رو به حضرت فاطمه قسم بده

لطفا برای گشایش هرچه زودتر بختم صلوات بفرستید
ما یه استاد داشتیم میگفت دعای مصری(تو اینترنت متنش هست) هر کی بخونه تا هفته دیگه بختش باز میشه دوست ...

عزیزم من به تجربه دیدم اینکه دعا و نمازی برای کسی اثر داره و برای کس دیگه نداره باکیفیت خوندن نمازهای واجب بستگی داره واینکه از ته قلبت یقین داشته باشی

حاجت روا باشی گلم....هر روز براشون فاتحه بخون...و شهید رو به حضرت فاطمه قسم بده

ممنونم ازت دوست خوبم

التماس دعا  

عزیزم من به تجربه دیدم اینکه دعا و نمازی برای کسی اثر داره و برای کس دیگه نداره باکیفیت خوندن نمازها ...

امیدوارم خدا این ناامیدی ها رو از دلم بیرون کنه

فقط اگه به یه خواسته ام برسم مجدد انرژی میگیرم..

اما در حال حاضر در بدترین شرایطتم

التماس دعا دوستم و ممنون از راهنمایی هات  

والا خدا میدونه کار اینا درسته یا نه من که شخصا زیاد گیره آدم کلاه بردار افتادم فقط یک نفر مشکلمو حل کرد و از نظر مالی باهام درست رفتار کرد حاج علی صداش میکنن شماره تماس ایشون رو میزارم مشکلتون حل شد منم دعا کنید یا حق

09308197564