2777
2789
دیگه تااین حد الکی نگو🥴

منظرم این نیست از مردها بدم میاد

ب هرحال باباجونم همسر و داداشام و و....مرد هستن و عاشقونه

از مردهایی ک خجالت نمیکشن و درخواست میدن متنفرم

بابا من ۴۷..سالمه جای ننه اشونم چکار من دارن اخه

اصلا خود شما مگر بهم درخواست دادی ک حالم ازت بد بشه؟

دوستان بعضی وقتها با آدما موافقت کنید ، بذارین زودتر خفه شن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نگفته مردا اینجا حضور نداشته باشن. اتفاقا من معتقدم این محیط برای مردا هم کمک کننده س در روابط و ...

احسنت

وسلام نامه تمام

ولی اگه خانما همینقدر ک تو نی نی سایت از مردا بدشون میادو گریزانن ازشونتو واقعیت هم بهشون رو نمیدادن ...

من بشخصه فقط همسر و بابا و داداشام دوست دارم و البته احترام ویژه برای شوهرا خواهرام

اره فک کنم دیدمش ولی کاربریشو یادم نیست، میشه اسمشو بگی

Orali110

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

بمنم درخاست داده

اینا به همه درخواست میدن

واسشون که فرقی نداره

بعد مینویسه من درخواست نمیدم!

احتمالا ماها بهشون درخواست دادیم و خودمون خبر نداریم

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

مثل من تو امضات به فحش ببندشون .دیگه پیام نمیدن .😆😆🤣🤣😎😎قبل این امضام روزی ۵نفر بیشتر درخواست میدادم قرمساقا .بعدش شده هفته ای ۱دونه که اونم درخواستشو قبول میکنم و بی حرف پیش دعوتش میکنم به خوندن امضام 😆😆🤣🤣😎

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

حالا خوبه خودتم تاپیک زدی درمورد بی احترامی هایی که میکنن

حالا خوبه اولش نوشتم بعضی مردا نه همشون

اون روزم اولین باری بود که از طرف یه نر درواست رابطه و اینجور چیزا دیدم و عصبی بودم و اون تاپیکو زدم که بعضیاشون فک نکنن با درخواستا میتونن مخ دخترو بزنن و حرمت نگه دارن وقتی یکی درخواست و قبول میکنه البته بازم جاش باشه میزنم

پیامتم ربطی نداشت وقتی میتونی این پیامو برام بفرستی که من بگم اره عزیزم حتما درخواست یارو رو قبول کن

تو دنیایی که یه روز روحم جسمم رو ترک میکنه چه انتظاری از آدما باید داشته باشم:)🐾