مثل من تو امضات به فحش ببندشون .دیگه پیام نمیدن .😆😆🤣🤣😎😎قبل این امضام روزی ۵نفر بیشتر درخواست میدادم قرمساقا .بعدش شده هفته ای ۱دونه که اونم درخواستشو قبول میکنم و بی حرف پیش دعوتش میکنم به خوندن امضام 😆😆🤣🤣😎
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
حالا خوبه خودتم تاپیک زدی درمورد بی احترامی هایی که میکنن
حالا خوبه اولش نوشتم بعضی مردا نه همشون
اون روزم اولین باری بود که از طرف یه نر درواست رابطه و اینجور چیزا دیدم و عصبی بودم و اون تاپیکو زدم که بعضیاشون فک نکنن با درخواستا میتونن مخ دخترو بزنن و حرمت نگه دارن وقتی یکی درخواست و قبول میکنه البته بازم جاش باشه میزنم
پیامتم ربطی نداشت وقتی میتونی این پیامو برام بفرستی که من بگم اره عزیزم حتما درخواست یارو رو قبول کن
تو دنیایی که یه روز روحم جسمم رو ترک میکنه چه انتظاری از آدما باید داشته باشم:)🐾