2821
2789
دیگه تااین حد الکی نگو🥴

منظرم این نیست از مردها بدم میاد

ب هرحال باباجونم همسر و داداشام و و....مرد هستن و عاشقونه

از مردهایی ک خجالت نمیکشن و درخواست میدن متنفرم

بابا من ۴۷..سالمه جای ننه اشونم چکار من دارن اخه

اصلا خود شما مگر بهم درخواست دادی ک حالم ازت بد بشه؟

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولی اگه خانما همینقدر ک تو نی نی سایت از مردا بدشون میادو گریزانن ازشونتو واقعیت هم بهشون رو نمیدادن ...

من بشخصه فقط همسر و بابا و داداشام دوست دارم و البته احترام ویژه برای شوهرا خواهرام

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

اره فک کنم دیدمش ولی کاربریشو یادم نیست، میشه اسمشو بگی

Orali110

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

بمنم درخاست داده

اینا به همه درخواست میدن

واسشون که فرقی نداره

بعد مینویسه من درخواست نمیدم!

احتمالا ماها بهشون درخواست دادیم و خودمون خبر نداریم

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

مثل من تو امضات به فحش ببندشون .دیگه پیام نمیدن .😆😆🤣🤣😎😎قبل این امضام روزی ۵نفر بیشتر درخواست میدادم قرمساقا .بعدش شده هفته ای ۱دونه که اونم درخواستشو قبول میکنم و بی حرف پیش دعوتش میکنم به خوندن امضام 😆😆🤣🤣😎

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

حالا خوبه خودتم تاپیک زدی درمورد بی احترامی هایی که میکنن

حالا خوبه اولش نوشتم بعضی مردا نه همشون

اون روزم اولین باری بود که از طرف یه نر درواست رابطه و اینجور چیزا دیدم و عصبی بودم و اون تاپیکو زدم که بعضیاشون فک نکنن با درخواستا میتونن مخ دخترو بزنن و حرمت نگه دارن وقتی یکی درخواست و قبول میکنه البته بازم جاش باشه میزنم

پیامتم ربطی نداشت وقتی میتونی این پیامو برام بفرستی که من بگم اره عزیزم حتما درخواست یارو رو قبول کن

تو دنیایی که یه روز روحم جسمم رو ترک میکنه چه انتظاری از آدما باید داشته باشم:)🐾

نمیاد ک شفاف کنه قضیرو😅

دستشو رگباری گذاشت رو درخواست

اون جواب منو نمیدع 🤣

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

2825
2823
2791
2779
2792