2821
2789
تو که خودت با همه خانمای متاهل اینجا در ارتباطی ....نگو نه که من از زیر و بم خیلیا با خبرم ..

کارآگاه نشو حالا😂

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درخواست میدن چی میگن؟ فقط درخواست دوستی میدن؟ یکم توضیح بدین. همه شاکی هستن قضیه چیه من چند ساله نبو ...

تا انلاین میشی یا پست میذاری میریزن درخواست میدن قبول هم نمیکنی باز درخواستشونو حذف میکنن دوباره درخواست میدن باز قبول نمیکنی میان تاپیکا و پستات رو لایک میکنن دیده بشن

احمقن دیگه

شیرعلیمردان ...از اسمت خجالت بکش

واسه منم درخواست فرستاده😑😐

یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا!!!دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیاا!!میشه فردای من و تو لب به لب شعر رسیدن(♡)رو تن دیوار کهنه نقش آزادی کشیدن..

واقعا همین دیروز همشونو یکی یکی رد کردم

رد نکن دوباره میتونن درخواست بدن بی توجهوباش

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خوب قبول نکنید از اون دسته انسان ها هستین که توقع دارن کل دنیا برای شما خالی کنن.نژاد پرست ها😁جنسیت ...

کسی نگفته مردا اینجا حضور نداشته باشن. اتفاقا من معتقدم این محیط برای مردا هم کمک کننده س در روابط و شناختشون از جنس مخالف. ولی خیلیاشون نیومدن استفاده درست کنن از این سایت اومدن برای حانوما مزاحمت ایجاد کنن

ولی اگه خانما همینقدر ک تو نی نی سایت از مردا بدشون میادو گریزانن ازشونتو واقعیت هم بهشون رو نمیدادن ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏😂😂😂🤣🤣

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

tabrizfarid میخواهد با شما دوست شود

1405/02/14 | 22:48:29

hoonik میخواهد با شما دوست شود

1405/02/14 | 05:39:59

mohammadd1 میخواهد با شما دوست شود

1405/02/14 | 05:39:21

hadiamam میخواهد با شما دوست شود

1405/02/13 | 08:29:16

محمدشبستری میخواهد با شما دوست شود

1405/02/13 | 08:27:44

85mimi میخواهد با شما دوست شود

1405/02/13 |

کاش یه کم خجالت بکشید و دنبال خواهر مادرتون اینجا نگردین

الان تازه اومدم سایت چند تا پیام داشتم که اکثرشون درخواست دوستی بوده 😑☹️

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

من نمیفهمم کلا اینکه انتظار داشته باشیم بقیه بهمون احترام بذارن انتظار زیادی هست که هی میگن چکارشون ...

واقعا همیشه یه مشت پیکمی میان چرت و پرت میگن و کار این بی شرف ها رو ماست مالی میکنن

اصلا فکر نمیکنن چه موجود سطح پایینیه که اومده تو همچین سایتی به زنای متاهل درخواست میده

پیشنهاد من اینه اول به تاپیکای طرف نگاه کنین اگه چندین تاپیک داشتن و عضویتشون مال قبل بود مثلاً مال ...

بابا این کثافت تر از این حرفان

اونا که زن نمان تاپیک هم میزن و گاهی درمورد مسائل زنانه هست متاسفانه وقتی کسی کامنت میذاره اینا خرکیف میشن

خدا مرگشون بده

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

یکیشون توی امضاش نوشته من به هیچ خانمی درخواست نمیدم و اگه کسی هم درخواست بده قبول نمیکنم!بعد به منی ...

یه خانمی هم هست ۹۰ درصد پیام هاش فحش داده به مردایی که درخواست میدن وقتی رفتم دیدم تو درخواست های دوستی من هست😂😂😂😂

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

یه خانمی هم هست ۹۰ درصد پیام هاش فحش داده به مردایی که درخواست میدن وقتی رفتم دیدم تو درخواست های دو ...

🏆 و مدال اول جنتلمن سال تقدیم به تو

جان مادرت لایکککککک نکن❌❌🚫🗨️!!️لایک نکن ممنون شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

بابا این کثافت تر از این حرفاناونا که زن نمان تاپیک هم میزن و گاهی درمورد مسائل زنانه هست متاسفانه و ...

دقیقا یه موردشون رو ان روز من شناسایی کردم

تاپیک فیک زده بودم. بهش گفتم تو یه مرد مریضی خجالت بکش

بعد با یه کاربری دیگه اومد ریپ زد که این دوست منه اسمش نیلوفره. در صورتی که اون کاربری هم خودش بود

💫

2825
2823
2791
2779
2792