2789
(کاربر مرد هستم)اینا مرد نیستن.یمشت بچن.درخاستشون اوکی نکنید رد هم نکنیدخودبخود قفل میشن

مطمین باشم با کاربری دیگه بمن درخاست ندادی

آخه هر کدوم چن تا کاربری دارن، اون روز تو یکی از تاپیکا یکیشون ک بمن درخاست داده داشت مردای نی نی سایتو همینجوری راهنمایی میکرد

بعد خودش🤧😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مطمین باشم با کاربری دیگه بمن درخاست ندادیآخه هر کدوم چن تا کاربری دارن، اون روز تو یکی از تاپیکا یک ...

اره مطمعن باش😅

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

آخ گفتی همین الان تاپیک زدم در موردش اگه تایید بشه باز اونا که اسم مردونه دارن مشخصه مردن اوناییکه زن نما هستن خدا ازشون نگذره میان باهات همدردی هم میکنن کث افتا

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

آخ گفتی همین الان تاپیک زدم در موردش اگه تایید بشه باز اونا که اسم مردونه دارن مشخصه مردن اوناییکه ز ...

اینجوری خیلی بدع 😂

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

اینا کار و زندگی ندارن پلاسن تو سایت کاری چیزی خاک بر سر هر چی مزاحمه مخصوصا زن نماها که اسم زن زدن بکنن بیشعورا اعصابم خورده ازشون

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

مطمین باشم با کاربری دیگه بمن درخاست ندادیآخه هر کدوم چن تا کاربری دارن، اون روز تو یکی از تاپیکا یک ...

یکیشون توی امضاش نوشته من به هیچ خانمی درخواست نمیدم و اگه کسی هم درخواست بده قبول نمیکنم!

بعد به منی که به طور صریح نوشتم آقایون درخواست ندن؛ درخواست میده!

خب قاعدتا به همه خانمها درخواست میده

اینا همشون همینن!

حتی معنی جملات رو متوجه نمیشن.... چه خودشون بنویسن و چه بقیه!

فقط زبون دارن میگن ما فرق داریم

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

پیشنهاد من اینه اول به تاپیکای طرف نگاه کنین اگه چندین تاپیک داشتن و عضویتشون مال قبل بود مثلاً مال دو سه سال پیش و از مشکلاتشون تو تاپیک های قبلی شون گفته بودن بدونین خانوم هست اگه هیچ تاپیکی ندارن بدونین فیک هستن و مرد

اینجوری خیلی بدع 😂

خیلی خیلی بده اعتماد میکنی فکر میکنی خانوم هستن میری درددل میکنی بعدش میفهمی واسه یه چیز دیگه میخواستنت

عزیزم اینکه هر سری میام سایت با کلی درخواست رو به رو میشم رو مخه

من نمیفهمم کلا اینکه انتظار داشته باشیم بقیه بهمون احترام بذارن انتظار زیادی هست که هی میگن چکارشون دارین؟

خب ما نمیخوایم درخواست ایناهاش رو ببینیم

چرا کسی به اون افراد نمیگه مگه تفنگ گذاشتن روی سرتون و گفتن به همه کاربرها درخواست بدین؟چرا به اونا نمیگن درخواست ندین؟

من که حتی توی امضا هم نوشتم؛ بازم ول نمیکنن. تا هم حرف میزنی میگن خب درخواست قبول نکنین

خب ما هم خودمون بلدیم قبول نکنیم؛ حرف چیز دیگه هست. حرف مزاحمت این افراد است

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

من نمیفهمم کلا اینکه انتظار داشته باشیم بقیه بهمون احترام بذارن انتظار زیادی هست که هی میگن چکارشون ...

آفرین 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻 👏🏻

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....