2821
2789

قبلنا اینجور نبود الان افتضاح شده روزی نیست که یکی دوتا درخواست ندن

چه خبر شده انقد مرد هول ریخته تو سایت

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
یه جوری میگی انگار تفنگو گزاشتن رو سرت میگن قبول کناهمیت نده دیگه دختر خوب پشت گوشی میخوان چیکار کنن ...

من یکی حتی دیدن اسم مردها هم حالم بد میکنه

بنده با کسی بحث سیاسی ندارم و نمیکنم.وسلام نامه تمام.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واییییییییییی دقیقا

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

شیرعلیمردان ...از اسمت خجالت بکش

وای این بی......

هزار بار درخواست داده به من

والا شیر علیمردان خان پسر بی بی مریم

غیرت داشت

ناموس حالیش بود

این فقط اسم اونو گذاشته رو خودش 😏😏

کجا درد تو از تنم بیرون می ره؟! چرا غمم تموم نمیشه؟!چه دور از من باشی ،چه با من تنها شی ،همینه حال من همیشه !

یه جوری میگی انگار تفنگو گزاشتن رو سرت میگن قبول کناهمیت نده دیگه دختر خوب پشت گوشی میخوان چیکار کنن ...

عزیزم اینکه هر سری میام سایت با کلی درخواست رو به رو میشم رو مخه

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

شیرعلیمردان ...از اسمت خجالت بکش

حاجی این ب منم درخواست دادع 🤣🤣🤣

بنظرت چکارم داره

اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن..🌹 اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن جغلـــه

شاید بیشتر از سیصد تا درخواست داشته باشم

هر از چندگاهی یکیشون رو قبول میکنم سر ب سرش میذارم و اذیت میکنم

فک کنم جز محدود کاربران خانمی هستم ک این آقا هست ک لغو دوستی میزنه 😂🤧 قبول نکن ، اینا فعله ای درخواست میدن شاید یکی براشون گرفت

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز