2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت ندادن۱همینجوری زیبایی مگه دختر با جوش زشت میشه ؟

زشت نمیشه ادمباید خودشو هرچی هست دوست داشته باشه اما خوب پوست سالم و صاف هم زیباست هم عالیه چون درمانیه چه اشکالی داره اوم زیبایی های طبیعی خودشو حفظ کنه این یعنی خودمونو دوست داریم و به خودمون اهمیت میدیم

من فهمیدم نداشتن روتین باعث پوست بهتری میشه

امتحان کنید

ولی حتما شبها صورتو بشورید و مرطوب کننده بزنید بعد بخوابید چون الودگی ها از پوست پاک میشه و شب نفس میکشه پوستتون

خودم صابون بچه و روغن نارگیل میزنم هر شب

برای خوب بودن نیازی به وعده ی بهشت و ترس جهنم ، ندارم ! خوب باش و خوب بمان

حتما برو دکتر پوست. با روش های خونگی ممکنه جاش بدتره . خود جوش عیب نداره جای جوش میمونه هر چقدر هم بمونه سختر میره .من یه دوستم جوش داشت رفت پیش دکتر پوست پوستش یه ماهه خیلی بهتر شد

حتما دکتر برو. من راکوتان میخوردم و از ژلش هنوزم استفاده میکنم. بعد از قطع راکوتان هم روتین پوستیم سرجاشه(منظورم از روتین پوستی ۵۰۰ مدل کرم و ... نیست!)

خواب خوب و میزان آبی که در روز مینوشم هم موثره.

It's all in my head, who do I trust?

سرخ کردنی کمتر سعی کن بخوری.روغن غذات کم باشه.از سبزیجات تو غذاها بیشتر استفاده کنید.

قبول دارم ولی برای کسی که تو سن بلوغه جواب نیست شاید کمتر بشه جوشا ولی نمیره ، من هم رژیم غذاییم سالمه (چیپس و تنقلات و خامه و پنیر پیتزا و.. کلا خذف کردم ) هم روتینم اوکیه ، ولی بازم جوش دارم

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

زشت نمیشه ادمباید خودشو هرچی هست دوست داشته باشه اما خوب پوست سالم و صاف هم زیباست هم عالیه چون درما ...

خب دیگه

دکتر بد تر میری کرم میده خراب میگنه پوستو

بنظرم بیخیال باشی بهتره

خب دیگه دکتر بد تر میری کرم میده خراب میگنه پوستو بنظرم بیخیال باشی بهتره

اره قبول دارم خوب یه سری رو منم دیدم با دکتر بدتر شده طرف صافه صاف بود روش با دکتر افتتاح شد ولی یه سریام خوب شدن بیخیالی فقط روی استرس جوابه که حالا جوش در اثر استرس باشه

اول از همه ازمایش بده مطمئن شی همچیت نرماله بعدش یه روتین پوستی سبک و مناسب تایپ پوست خودت واسه خودت میخری(اصلا نیازی نیست پول زیاد خرج کنی و برند های معروف بخری)

ژل یا فوم شست وشو و مرطوب کننده و ضد افتاب کافیه( البته من از وقتی ضد افتاب رو هر روز استفاده نمیکنم حال پوستم بهتره)

هر روز آب و سبزیجات فرارواااان میخوری

استرس رو میزاری کنار به صورتت زیاد دست نمیزنی توی حمام هم اب خیلی داغ استفاده نمیکنی

هفته ای یبار یا اگه پوستت حساسه دو هفته یبار لایه برداری کن البته ملایم.

چیپس و پفک و تخمه رو میزاری کنار

البته اگه تو سن بلوغ باشی تا یه جایی جواب میگیری ولی کلا از بین نمیرن باید با جوشات کنار بیای تا خودشون خوب شن

خانومی خاطرخواه داره!