حلقا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 40 عنوان پزشکی 156 بازدید | 5 پست بچها راسته که آزمون لیسانس به پزشکی قراره برداشته بشه؟کسی اطلاعی داره ؟من شنیدم فقط دانشگاه تهران پذیرش داره واسه این ازمون ولی تو نی نی سایت گفتن بهشتی هم پذیرش داره درسته؟؟🤷♀ 1405/02/15 | 11:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر__لواشکی عضویت: 1404/11/15 تعداد پست: 1707 بزن گوگل اینجا خیلی اطلاعات درست تحویل نمی گیری باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻
سارگل۷۱ عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 9776 از پارسال محدودیت سن رو برداشتن سهمیه هم بهش اضافه شدولی هنوز فقط تهران گرفتهشاید سالهای بعد دانشگاه های دیگه هم بگیرهبهشتی مطمئنم پذیرش نداشته
حلقا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 40 بزن گوگل اینجا خیلی اطلاعات درست تحویل نمی گیری گوگلم همینطوره هرسایتی یه چیز میگه به نتیجه درستی نرسیدم گفتم از هوش مصنوعی بپرسم ولی این ایرانیاش جدی مخشون تاب داره
حلقا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 40 بزن گوگل اینجا خیلی اطلاعات درست تحویل نمی گیری گوگلم همینطوره هر سایتی یه چیز میگه جواب درس حسابی نگرفتم گفتم از هوش مصنوعی بپرسم که این ایرانیاش قشنگ مخشون تاب داره
حلقا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 40 بزن گوگل اینجا خیلی اطلاعات درست تحویل نمی گیری گوگلم همینه هر سایتی یه چیزی میگه جواب درست حسابی پیدا نکردم گفتم از هوش مصنوعی بپرسم این اسرانیاشم حری مخشون تاب داره
حلقا مدیر استارتر عضویت: 1404/03/24 تعداد پست: 40 واییی این نی نی سایت چرا اینجوری شده چرا نمیشه جواب داد و نهدپست گذاشت