2777
2789
عنوان

موی شلخته

407 بازدید | 11 پست

بچه های موهای من تقریبا حالت دار هست وقتی شونه می زنم مثلا صاف صاف شه یا بالا سفت می بندم بقیش رو یک طرف می ندازم یه گوشه قیافم خیلی بد میشه ولی وقتی موهامو شل می بندم و خودت حالت می گیره خیلی خوب میشه

کسی تجربه داره؟😂😐

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چتری پرده ای بزن رو موهای موج دار قشنگ میشه

آره اون بهم میاد وقتی خودش حالت می گیره

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

به منم حالت دار بیشتر میادصاف مگر اینکه اتو مو کشیده باشم

اره ولی من جلو وقتی صاف باشه اصلا بهم نمیاد مگر اینکه پشتش صاف باشه

معمولا همینطورِ مو رو یه موقع همینطور میبندی تو خونه خوشگل میشه میخوای بری جایی درست میکنی خوب نمیشه.

موهای منم یه کمی حالت داره با شونه صاف صاف نمیشه اگه خواستی صاف کنی با اتو مو صاف کن .و اینکه مدل موهای مختلف امتحان کن ممکنه یه مدل مو بهت نیاد یه مدل مو جدید خیلی بهت بیاد.

معمولا همینطورِ مو رو یه موقع همینطور میبندی تو خونه خوشگل میشه میخوای بری جایی درست میکنی خوب نمیشه ...

آره دقیقا تو خونه الان خیلی خوشگله در حالت شلختگی کامل ولی تا صاف می کنم جلوشو خیلی افتضاح میشه

اکثر موهای فرو موج دار همینن با شونه خراب میشن از محصولات موی فر اینا استفاده کن شونه های مخصوص واین ...

اره دقیقا

مرسی عزیزم

آره دقیقا تو خونه الان خیلی خوشگله در حالت شلختگی کامل ولی تا صاف می کنم جلوشو خیلی افتضاح میشه

منم همینطورم

جدیدا کانزاشی گرفتم باهاش شلخته موهامو میبندم

خییییییلی خوبه

بخر حتما

با یه مدادی چیزی امتحان کن، خوب بود بخر

اااا

کانزالی چیه ؟ بیشتر توضیح میدید لطفا؟

سرچ کن کانزاشی برات میاره

مثل یه مداده که باهاش موهارو میبندن

کره ای ها بیشتر اینطوری میبندن

موها توش شل جمع میشه یه حالت آشفته ای پیدا میکنه

اااا