2821
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

216 بازدید | 12 پست

حس میکنم خیلی عقبم هیچ مهارتی بلد نیستم بنظرتون تو این سن ۱۹ سالگی چی یاد بگیرم ک شغل هم داشته باشم

تروخدا واسه حاجتم هر چندتا صلوات که می تونین بفرستین منم دعاتون میکنم هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زبان بنظرم هم کار خودتو همه جای دنیا راه میندازه هم میتونی تدریس کنی البته که زمان برم هست..

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

منم ۲۲ سالمه هیچی بلد نیستم بی عرضم نه کار دارم نه هیچی تو خونم

همشم تقصیر مادرمه اجازه نمیده از خونه بیرون برم

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

تو ۱۹ سالگی فک میکنی عقبی ؟ اینو نوشتی ملت افسردگی بگیرن ؟؟؟ عزیزم جایی زندگی میکنیم که زمان مهم نیست ! برو یه رشته ای که دوست داری و پولسازه بخون یا یاد بگیر ... زندگی مسابقه نیست که عقب بیفتی ...

آرایشگری، خیاطی، نقاشی

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

منم ۲۲ سالمه هیچی بلد نیستم بی عرضم نه کار دارم نه هیچی تو خونمهمشم تقصیر مادرمه اجازه نمیده از خونه ...

منم اجازه ندارم .. تنها نیستی

تروخدا واسه حاجتم هر چندتا صلوات که می تونین بفرستین منم دعاتون میکنم هرچی میخواین خدا بهتون بده♥️

برو آرایشگری یاد بگیر عزیزم دیگه حداقلش اینه کارم پیدا نکردی برای خودت به درد میخوره برو مقدماتی هم ...

اره رنگ و کراتین دوس دارم یاد بگیرم

زبان بنظرم هم کار خودتو همه جای دنیا راه میندازه هم میتونی تدریس کنی البته که زمان برم هست..

۲ و۳ سالی خوندم الان دوساله ول کردم یادم رفتن بنظرم

هرچیزی که علاقه داری

علاقه خلاقیت میاره و خلاقیت پول

پس مهارت هایی که دوست داری رو لیست کن و بعد با توجه به شرایط خودت و بازارکار و نظرات کسایی که اون مسیر رو رفتن یکیشو انتخاب کن

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..