2777
2789
عنوان

میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 27 پست

هرچقدر گوارش بهتر کار کنه میگرن کمتر میشه یبوست نداشته باش شکر زیاد نخور و عینک آفتابی حتما بزن توی روز بیرون رفتنی، گوشی رو روی حالت مطالعه بذار و به چشم استراحت بده، دکتر برو فشار چشمتو هم چک کن

مطمئنی میگرنه ؟ چون به منم گفته بودن میگرن داری سردردم یه مدت اصلا قطع نمیشد کلی دارو و ام آر آی و فلان و بهمان آخرسر یه متخصص طب سنتی بهم گفت سردرد بلغمی داری خوب شدم ... تو در کناره همه ی دکترا برو پیش متخصص سنتی اول ببین سردردت گرمه یا سرده مطابق بااون تغذیه ت اصلاح کن سردرد من سرد بود

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شیاف استفاده کن اگرخیلی شدیده بوتاکس شقیقه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هرچقدر گوارش بهتر کار کنه میگرن کمتر میشه یبوست نداشته باش شکر زیاد نخور و عینک آفتابی حتما بزن توی ...

چشم پزشکی رفتم چشام ضعیف هست عینک هم دارم فشار چشم ندارم ولی چشم درد زیاد

سلام .بانو .وقتی گرمی میخوری تشدید میشه یا سردی ؟؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ی سری چیزها نباید بخوری من بچه بودم نوار معز ازم گرفت دکتر مغز و اعصاب بعم دارو داد و منع غذایی تا یه سال بهتر شدم ولی وقتی سردرد بشم وحشتناکه

قبل درما هفته ای ی بار زو میگرن داشتم ولی الان خدا رو شکر کمتره

ی دکتر مغز و وعصاب خوب پیدا کن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

منم میگرن لعنتی دارم ....هرشب منیزیوم میخورم ورزش روزانه یا رقص هرکدوم راحتی ازکم شروع کن شده ده دقیقه نیم ساعت بسته به توان بدنت نذار گرسنت بشه یه ساعت یبار اب شده شکلات شده بخور گرسنه نشدی بخور مهمه این ببین به چه بویی حساسی دوری کن ودر اخر گرمی هیچ نوع سردی نخور بذار کنار اگه خوردی پودر زنجبیل دارچین عالیه هندونه طالبی اینا تو این فصل زیاد بخور پشت بندش حتما گرمی چون این مریضی ازسردی مغزه سعی کن اروم باشی ازتنش دوری کن امیدوارم خوب شی سن به چهل برسه حملات کم میشه

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
همین که نور رو کم میکنم شوهر و بچه نق میزنن😔

هرشب دمنوش بابونه به لیمو گل گاوزبان سنب الطیب بهترنارنج اینا استفاده کن هم خوابت راحت میشع هم میگرنت کم

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
سلام .بانو .وقتی گرمی میخوری تشدید میشه یا سردی ؟؟

ببخشید نمیشد کامنت بزارم مجبور شدم شما رو تگ کنم.اسی جان یه آزمایش خون بده بگو برات فاکتور منیزیم رو اندازه گیری کنن.احتمالا منیزیمت کم باشه اگر اینطوری بود مکمل منیزیم استفاده کن عالیه اما حدودا یک ماه بعد تاثیرشو نشون میده.مکمل کیوتن هم خوبه من خیلی تونستم کنترلش کنم با این دو تا مکمل

ببخشید نمیشد کامنت بزارم مجبور شدم شما رو تگ کنم.اسی جان یه آزمایش خون بده بگو برات فاکتور منیزیم رو ...

قرص منیزیم اولترا هم یه مدت مصرف کردم رو تیروئیدم تأثیر گذاشت دیگه نخوردم

قرص منیزیم اولترا هم یه مدت مصرف کردم رو تیروئیدم تأثیر گذاشت دیگه نخوردم

راستی اصلا پنیر نخور پنیر باعث میشه منیزیم از بدن دفع بشه و دفع منیزیم از بدن باعث گرفتگی عضلات میشه و گرفتگی عضلات باعث سردرد میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز