2777
2789
عنوان

میگرن

545 بازدید | 27 پست

سلام خانمهای عزیز

من میگرن شدید دارم از دکتر عمومی و تخصصی مغز و اعصاب و سی تی اسکن و ام آر آی از سرم گرفتن چیزی نبوده انواع مسکن و داروهای میگرن مصرف کردم هر موقع میگیره تا یک هفته طول میکشه چه راه هایی پیشنهاد میدین تو خونه انجام بدم دردم کمتر بشه هم سر درد هم چشم درد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پنیر و شکلات و تن ماهی نباید بخوری می دونی که

حسادت به حیوانات پدیده ایه که فقط توی ایران وجود داره و متاسفانه خیلیی ام زیاده ..یعنی یه عده چشم ندارن ببینن یه حیوون داره غذا میخوره اغلب طاقت نمیارن حیوونو میترسونن یا به کسی که داره غذارسانی میکنه میگن بجای این به آدما کمک کن

آب خیلی خیلی زیاد بخور، اگر میگرنت بخاطر فشار پایین یا نرسیدن خون به سر باشه اوکی میشه، عینک آفتابی تو روز همیشه بزن بیرون میری، یبوست هم نداشته باش شدت درد ها خیلی کمتر میشه

من خودم اینجوریم

بوی پیاز داغ و بعصی ادکلنا و سیگار اذیتم میکنه از اینا دوری کن

موبایل زیاد نگا نکن یا نورشو کم کن

وقتی میبینی میخواد میگرن شروع شه همون اول سریع مسکن بخور چون شروع شه با بدبختی خوب میشه

و اینکه هیچی کنار بیا کاری نمیشه کرد اما ب مرور بهتر میشه

اندر دل من تو ای نگارا...

به عنوان سلطان میگرن و سردرد های ترکیبی چشم و سر میگم بهترینش اینه که سرگرم بشی من وقتی بهش توجه میکنم و استراحت میکنم تا خوب بشم تا ده روز هم طول میکشه وقتی میگم ولش کن کار دارم و....شدتش رو خیلی کمتر حس میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز