2821
2789
عنوان

کمک کمک

126 بازدید | 7 پست

میشه لطفا بی زحمت برام دعا کنید حاجت روا بشم و به اونی میخوام برسم

میشه یک صلوات بفرستین برام و دعا کنید حال دلم خیلی بده میشه دعا کنید به اونی میخوام برسم و برگرده حاجت روا بشم خیلی ممنون میشم ازتون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دعات کردم عزیزم تو هم منو دعام کن مرسی

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

انشالله به خواسته هات برسیاسی منظورت از اون، شخص خاصیه یا پول/شغل..؟

مرسی عزیزم شخص خاصی

میشه یک صلوات بفرستین برام و دعا کنید حال دلم خیلی بده میشه دعا کنید به اونی میخوام برسم و برگرده حاجت روا بشم خیلی ممنون میشم ازتون

انشالله برسید به هرچی که آرزوتونه😭دعا کنید مشکل منم حل بشه ۲۰۰ گرم طلا ازمون کلاه برداری کردن روانه ...

مرسی انشاالله مشکلت حل بشه

دعات کردم عزیزم تو هم منو دعام کن مرسی

ممنون عزیزم مرسی انشاالله حاجت روابشی

برای کسی که دوسش داشتم ۱ سال هر دعایی هر نذری هر نمازی خوندم ولی نشد یا قسمت نیست که زیاد اعتقاد ندا ...

چقدر سخته وقتی یکی رو دوست داری و بهش نمیرسی انشاالله برسی بهش

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز