2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم عقدم این مدلی شد همه از استرس داشتیم میمردیمولی اگه برگردم عقب کم تر استرس میگرفتم و بیشتر لذت م ...

ایشالله بتونم خودمو کنترل کنم

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

یه لیست بنویس که باید کدوم چیزارو الویت قرار بدی که گیج نشی

باید همینکارو کنم

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

چرا یهویی ؟ خب با همسرت صحبت کن همون تایم مدنظرتون بگیرید

پدر شوهرمو دکترا جواب کردن

خوب اشکالی نداره یه سالن دیگه هماهنگ کن عزیزم بهترین روز زندگیتو خراب نکن ایشاا... خوشبخت بشی

ممنون عسلم

غلط کردن اینجوری دیگه لیاقت ندارن فقط با مهمونا حتما احوالپرسی بکن و بهشون خوش آمد بگو و باهاشون سرد ...

مرسییییی بابت دلداری

برای شما یهو افتاد جلو

من کلا نمی خواستم عروسی بگیرم یهو برنامه عوض شد. کی؟ اسفند

اسفند چه خبر بود؟ فقط دو تا از پروژه ها مون به تحویل موقت و قطعی رسیده بود و باید یه پام تهران بود یه پام این طرف ایران یه پام اون طرف ایران!! علی القاعده باید منفجر می شدم اما خدا رو شکر با همکاری و همیاری اطرافیان همه چی به موقع جفت و جور شد

با استرس الکی خودت رو اذیت نکن

بعدا متوجه میشی برای یه مسائلی الکی استرس کشیدی که خنده دار بوده!!

مبارک باشه حالا من همیشه دوست داشتم آخر هفته باشه عروسیم ولی اون تالاری که دوست داشتم فقط اول هفته خالی داشت دیگه همون گرفتم چون هیچ تالار دیگه جز اون به چشم نیومد

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️