2777
2789
عنوان

چقدر خوشبختین

736 بازدید | 21 پست

از وقتی تو این سایت ثبت نام کردم خیلیارو میبینم که واقعا بهشون حسودیم میشه اینکه بزرگترین دغدغه زندگیشون چیه البته به من ربطی نداره ولی خب آدم این چیزارو میبینه دلش میگیره حالا جدا از پول اکثرا خونواده خوبی دارن چیزی که من هیچوقت نصیبم نشد

متاسفانه یکی از خصلت های ما ایرانی ها حسرت خوردن و چشم هم چشمی هست اونم در حد خیلی زیاد...تا کسی از خوشی هاش میزاره تا حسرت نخوریم و نزنیم تو ذوقش ول کن نیستیم . فکر میکنم بخاطر شرایط زندگی مون هست که همش در سختی زیاد بودیم و باعث شده این ویژگی حسادت و حسرت انقدررر زیاد بشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا من هر وقت میام میگم یاخدا این چیزا واقعیه ؟ یعنی انقدر بدبختن یا نه دارن ما رو سرکار میذارن

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

بخدا منم مثل شما همش با خودم فكر ميكنم افراد اينجا اصلا نه مشكل مالي دارن نه ميدونن مشكل اقتصادي چی هست

امادقيق تر كه ببيني نميشه خيلي مشكلات و رىشه هاشون رو اينجا بيان كرد

ابنجا يه حياط خلوت خانومانه وةس كار هاي سطحي و كرف هةي خاله خانباجي بيششتر هيشكي خيلي از غم هاشو نميكه

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

کل زندگیم رنج وغم بودصفر درصد خوشبختم

دقیقا حالا بعضیا میگن نه همه مشکلات خودشونو دارن ولی من با چشای خودم دیدم یسریا اصن نمیدونن بدبختی چیه هیچوقت کمبودی نداشتن

متاسفانه یکی از خصلت های ما ایرانی ها حسرت خوردن و چشم هم چشمی هست اونم در حد خیلی زیاد...تا کسی از ...

خیلی خوب گفتید نمیدونم کی رنگ خوشبختیو قراره ببینیم کاش همچی درست شه

والا من هر وقت میام میگم یاخدا این چیزا واقعیه ؟ یعنی انقدر بدبختن یا نه دارن ما رو سرکار میذارن

اره یسریاشون انگار نویسنده ای چیزین ولی واقعا هستن همچین آدمای خوشبختی

بخدا منم مثل شما همش با خودم فكر ميكنم افراد اينجا اصلا نه مشكل مالي دارن نه ميدونن مشكل اقتصادي چی ...

بله درسته ولی منم تا جایی که دیدم انگار خوشی هاشونو میخوان بکنن تو چشم بقیه