2821
2789

دوستان میشه ازتون خواهش کنم که برام دعا کنین عشقم برگرده ؟😔به خاطر مسائل و مشکلات کات کردیم ، وگرنه قضیه سر عدم علاقه و اینا نبود ... 😔واقعا تو وضعیت روحی و روانی افتضاحی ام😔 سرمم گرم کنکور ارشدمه ، ولی بازم نمیتونم فراموشش کنم😔7 ماهی گذشته😔عشق هیچ وقت فراموش نمیشه دوستان😔خواهش میکنم دعا کنین برگرده ، دیگه دارم خل میشم😔اگرم کسی راهکاری ، پیشنهادی ، چیزی داشت ، ممنون میشم بگه😔🖤🩶🤍اگه کسی لطف کرد دعام کرد ، لایک کنه ، جبران محبت کنم😔🖤ممنون از همگی ... ایشالا تک تکتون حاجت روا باشید❤️✨️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو این هفت ماه اصلا ازش خبری ندادی مثلا پیامی بینتون رد و بدل نشده؟

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

یجوری گفتی فکرکردم کسی مُرده

دور از جون همگی🌸

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

بدون اینکه اعصاب خودتو خراب کنی خیلی راحت یه پیام بده حالشو بپرس اصلا مهم نباشه چی فکر میکنه یا جواب ...

موافقم من

حداقل دلت اروم میشه هی منتظر و بیقرار نمونی

بخاطر حال دلت ریسک کن به چیزی هم فکر نکن

خدایا ممنونم که همسر مهربون و عاشقی دارم 💕😘حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌براتون زندگی پر از عشق ارزو میکنم دلتون همیشه شاد باشه😍💞