2789
عنوان

دختر عینکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 21 پست
توی خوابگاه یه بار یه دختری. حواسش نبود من اونجا نشستم.تو اتاق کنار هم نشسته بودیم حرف میزدیم بعد د ...

اون عصبانی بوده یه چیزی از دهنش پریده گفته منم یه بار یه ماشین نزدیک بود بهم بزنه خیلی ترسیدمو یهو دادزدم کوری دیگه نمیبینی یه پسر جوون بود که خیلی تند میروند بعد متوجه شدم که عینکیه یعنی وقتی اون حرفو زدم نمیدونستم عینکیه هرکس دیگه ایم بود بهش همونو میگفتم بعدش دوستم بهش خندید فکر کرد منظورم عینکشه واقعا خودم خیلی ناراحت شدم وعذاب وجدان گرفتم بااینکه اصلا منظورم به عینکش نبود اینو گفتم که بدونی شاید منظورش اصلا به عینکش نبوده یاشاید عینک به اون نمیومده فکر کن ممکنه پشت تو بگن وای بااینکه عینکیه چه خوشگل ونازه

اون عصبانی بوده یه چیزی از دهنش پریده گفته منم یه بار یه ماشین نزدیک بود بهم بزنه خیلی ترسیدمو یهو د ...

شایدم.ولی کاش حتی اگه حواسمون نیست نگیم.نمیدونین چقدر دل طرف میشکنه.

میدونی مثلا یکی فلجه خودش میدونه هاا مدام هم اینو با خودش مرور میکنه غصه میخوره. ولی وقتی از جانب یکی دیگه اینو بشنوه که اره تو فلجی.دنیا رو سرش خراب میشه.

این هم مثل همینه.

به هر حال خدا هیچکیو بی عیب نیافریده.🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شایدم.ولی کاش حتی اگه حواسمون نیست نگیم.نمیدونین چقدر دل طرف میشکنه.میدونی مثلا یکی فلجه خودش میدونه ...

اون خیلی بد میروند و من تو کوچه نزدیک بود بهم بزنه و واقعا هرکس دیگه ایم بود طرف باید کور میبود که منو نمیدید اونطور میومد تازه عینکی هم برخلاف دیدی که ما داریم کور نیست عزیزم چشماش ضعیفه وبحاطر این ضعف سریع به یکی بگی کوراونی که عینکیه به خودش میگیره به نظرم اونایی که عینک میزنن باید این رفتارو اصلاح کنن

شایدم.ولی کاش حتی اگه حواسمون نیست نگیم.نمیدونین چقدر دل طرف میشکنه.میدونی مثلا یکی فلجه خودش میدونه ...

درمورد اینکه میگی یکی فلجه ببین عزیزم مثلا ما که سالمیم یهو یه بشفاب ازدستمون میفته یهو خواهرت اون لحظه عصبی میشه هول میکنه میگه مگه فلجی به ما برنمیخوره ولی وقتی به اونی که فلجه بگه اون سریع ناراحت میشه درصورتیکه گوینده خیلی وقتا یه عادته یه مثاله یه اصطلاحه چیزی که به زبون اورده هیچکسم بی عیب نیست پس به نظرم انقدر روی عیبامون تمرکز نکنیم که وقتی کسی چیزی میگه سریع به خودمون بگیریم