2789

من بیشتر وقتی ساعت میزارم با انگشتر دستبند کم استفاده میکنم

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندتا گردنبند دارم حتما یکیشو میندازم چند وقت یک بار عوض میکنم با مثلا ست میکنم با یه لباس دوتا دستبند فلزی ست دارم همیشه دسته و یک ساعت هوشمند و یک انگشتر و به ندرت گوشواره و چیزی شما میگی خیر بد نیست

انبه🥭

اوف حالا من سه تا گردنبند و گوشواره و انگشتر و پیرسینگو

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

نه چرا زشت باشه؟ سلیقه هرکسی یه جوریه دیگه

منم زیاد اکسسوری استفاده نمیکنم البته بعدا میخوام برم بخرم اگه گشادیم نیاد🤣🤗

ولی خب مشکلی نیست اکسسوری دلبخواهیه یکی میندازه یکی نمیندازه دیگه

زشت چیه؟؟

🦋•fill your mind with good thoughts•🦋

من ساعت استفاده نمیکنم .

اما اکسسوری همرنگ لباس خیلی خوب میشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من کلا از بدلیجات خوشم نمیاد

فقط ساعت میندازم و دستبند طلا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من اکسسوری رنگی دوست ندارم واقعا قشنگنیست ولی اکسسوری های طلا گردنبند های ریز انگشتر های کوچیک ریز دستبند دوست دارم

ساعت کلاسیک

من اپل واچ رو اکسسوری میبینم🤔نمیدونم هست یا نه بسته به استایلماونو استفاده میکنم

کمربند های کلاسیک و ساده جزو اکسسوری حساب میشن همیشه استفاده میکنم

مثلا گیره سر های ظریف ساده مثلا طلایی ظریف

کلیپس های خوشگل خوشگل

اینارو استفاده میکنم و معتقدم زیبایی توی سادگیها حداقل در مورد استایل خودم

کاربریم تعلیق شد