2777
2789
عنوان

بدبختی

133 بازدید | 3 پست

سلام من ی دختر ۱۸سالم ک درسم خوب بود کنکوریم دو ماهه درسو نوسانی میخونم از ی طرف تو خونواده آبرومندی هستم که از لحاظ مالی ب نسبت تامینم الان واسه خودم یک خونه اپارتمانی تو ی جا خوب تو شهرمون دارم زمین دارم و ماشینم واسم خریدن حالا من یاد ندارم ولی مال منه ب اسممه نمبخوام پز بدم بخدا سوء تفاهم نشه ی وقت برا کسی حالا در کل من ادمیم که حتی جواب سلام ی پسر و نمیدم چه برسه با کسی بوده باشم و اینا(کار زشت و بدی شاید نباشه ولی عقیده من اینطوریه)ی دوست دارم که اهل اینجور چیزاست خودشم با یکی هست جدیدا باهام اوکی شده ولی کاراش داره روم تاثیر میزاره چن وقت پیش عکس ی پسریو نشونم داد گفت این فقط کارمنده ولی نمیخواد ازدواج کنه من اصلا از قیافه طرف خوشم نیومد فقط بعد چن وقت ک دوستم بهم گفت اخلاقاشو ازش بدم نیومد دوستم الان هی میگه ک من اونو واست جور میکنم فلان میکنم طرف غیر ی پراید هیچی نداره درگیری ذهنی واسم درست شده از درسمم افتادم حواسم همش پرته

کسی هست کمکم کنه و راهکار بهم بده از این وضع بیام بیرون ؟

درستو بخون اول و اگر اون پسر با درست مشکل نداره ازدواج کن قبل از اینکه سنت بالا بره و شاید کیسی مثلش نباشه

خدایا منو به آرزوهام برسون منم دوس دارم ازدواج کنم و مامان بشم برام دعا کنید🙏🙏💜💜😔😔

درستو بخون اول و اگر اون پسر با درست مشکل نداره ازدواج کن قبل از اینکه سنت بالا بره و شاید کیسی مثلش ...

اصلا اونکه نگفته من میخوام بیام خواستگاری دوستم باهاشون رفت و امد داره مبگه اوکی میکنم😑بعد فقط ی پراید داره من بقیه خواستگارام بهترم بودن کارمندم بودن ردشون کردن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درستو بخون اول و اگر اون پسر با درست مشکل نداره ازدواج کن قبل از اینکه سنت بالا بره و شاید کیسی مثلش ...

من فقط چون خودشو با کسی نمیگیره و بدنسازی کار میکنه خوشم اومد ازش ک کاش نمیومد همه کارام و مختل کرده😔

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز