2777
2789
عنوان

عمل بینی

292 بازدید | 14 پست

من میخوام بینی عمل کنم و بین دکتر سیف الله بابایی و علی فهیمی نمیدونم کدوم دکترو انتخاب کنم. از هر دوتاشون نمونه کار دیدم از نزدیک و قشنگ بودن. اگه پیششون عمل کردین راهنماییم کنین لطفا.

سلام لطفا برای جوونمون که تصادف کرده و توی کماست دعا میکنید

اگر حمد براش بخونید یا صلوات لایک کنید منم بخونم براتون

خدا به خودتون و عزیزانتون سلامتی و آرامش بده

سرش خورده به جدول ،

آخرین وضعیتش سطح هوشیاریش بود که شیشه

و خون ریزی مغزی کرده

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

سلام لطفا برای جوونمون که تصادف کرده و توی کماست دعا میکنیداگر حمد براش بخونید یا صلوات لایک کنید من ...

چرا خودتون تاپيک نمیزین

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام لطفا برای جوونمون که تصادف کرده و توی کماست دعا میکنیداگر حمد براش بخونید یا صلوات لایک کنید من ...

براش دعا میکنم توی نمازام و در طول روزم با ارزوی سلامتی انشالله خوب میشه🤍🌷

براش دعا میکنم توی نمازام و در طول روزم با ارزوی سلامتی انشالله خوب میشه🤍🌷

مرسی ممنونم خیلی لطف میکنید

خدا حاجاتتون رو برآورده کنه

متعهد به عشق / تاپیکای منم میبینید لطفا🥲 ؟ چرا انقدر ایگنور میشم اینجا خداوندا😭😭😭

چرا خودتون تاپيک نمیزین

ببخشید

منتشر نمیشه و اگه بشه هم تعداد کمی هم بازدید میخوره

نه هر دوتا ساری هستن. من بینیم افتادگی داره. آره واقعا خیلی انتخاب سختیه

انشالله که یه دکتر خوب پیدا کنی و موفقیت آمیز باشه و راضی باشی

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است، عباس معروفی، کتاب سال بلوا