2821
2789

واقعا تاپیک مفیدی بود👌🏻😂🤣

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دستتو بیار بالا بزن تو سر طرف مخشو زدی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دو چیز انسان را از انسانیت دور می کند: 1_سکوت...وقتی که باید فریاد زد...2_فریاد...وقتی که باید سکوت کرد._شاید اشتباه از آنجا آغاز شد که حق با اکثریت بود؛اکثریت اگر دانا بودند که دنیا اینگونه نبود.

فعلا که با عضویت تو نی نی سایت تبدیل به سیسی شدی قارداش 🎀

کاربر جدید نیستم مریدای سابق من ی مربعم که تو دنیای مستطیلا گیر افتادم ،هیچکس متوجه عرض بنده نیست🥸ی INTJ از نظرت کجا رود ؟! ور برود تو همرهی ، رفت و رها نمیکنی ، آمد و ره نمیدهی... -سعدی- تورک قیزی

لباستو باز بذار یکم، زیر چشی یه ذره نگاش کن، انگشتت رو بذار تو دهنت گاز بگیر و ی کوچولو لبخند بزن و چشتو برگردون دوباره تحت زاویه 30 درجه نگاش کن لبخند بزن و دستت رو بذار جلو دهنت و آروم آرم سرت رو برگردون، چند قدم رفتی جلو دوباره برگرد انگشتت بکن تو دهنت یکم گاز بگیر یه عشوه بیا و آروم اروم برو، خودش میاد دنبالت

چه دنیایی شده پسرای نینی سایتی هم اکس دارن🤭🤭

وای چقدر خندیدم به جوابت دمت گرممم😂👌🏻

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

سنگ بردار پرت کن تو مخش این میشه مخ زنی

واااای یاد یه خاطره افتادم😂

راهنمایی بودم تو راه مدرسه پسر همسایمون با یه سنگ کوچیک زد تو سرم 🤣بقرآن اگه دروغ بگم مثلا میخواست باهامدوست بشه

نفهم کله خر

همیشه برام سوال بود اخه چرا اینشکلی الان فهمیدم هدفش مخ زتی بوده 😂

فعلا که با عضویت تو نی نی سایت تبدیل به سیسی شدی قارداش 🎀

سیسی قارداش؟😂🤣