2777
2789
عنوان

شوهرم جاریم

3392 بازدید | 55 پست

من ۱۸ سالمه شوهرم ۲۳

۱سال عقدیم

جاریم ۱۹ سالشه بردار شوهرم ۳۶

شوهرم گفت چرا باید دختر به اون خوشگلی بره زن کسی بشه که ۱۷ ۱۸ سال از خودش بزرگ تره ازدواج کنه باید میومد با یکی مثل من همچی بحث پوله

اصلا من خیلی ناراحت شدم با حرفش

خیلی باهمن راحتن جوری با اون راحت که بامن راحت نیست

برا در شوهرم پارسال هنوز عقد نکرده بودم شب کار بود بعضی شبا جاریم میمود خونه مادر شوهرم میموند تو لبتاپ شوهرم دیدم که کنار هم دراز کشیدن اصلا بد دیدن اون عکس یه جوری شدم زده به سرم تا عقدم جدا شم بنظرتون چیکار کنم؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به برادر شوهرت موضوعو بگو زنشو جمع کنه قشنگ خودتو بزن به پررویی به جاریت تیکه بنداز ولی مطمعن شو که ...

شوهر استارتر مشکل داره و به زن داداشش نظر داره و انقدر بی شرمه تو روی زنش همچین چیزی میگه بعد اسی گردن اون دختره رد بگیره،؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

به برادر شوهرت موضوعو بگو زنشو جمع کنه قشنگ خودتو بزن به پررویی به جاریت تیکه بنداز ولی مطمعن شو که ...

اره این کار خیلی خوبه اینو انجام بده

اگه هم شوهرت دوباره اینو گفت یا باهاش راحت بود

بگو خیلی ناراحتی برو با همون ازدواج کن بعدم قهر کن محلش نده چند روز

اینطور حدشو میفهمه

پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی✨🌱🎀

تو قبل عقد هم همین چیزا رو دیدی و اومدی جلو.پس آگاه بودی به این موضوع گفتن ما و راه حل دادن ما هم فایده ندارع .عروسی هم میکنی .بچه دارم میشی و بازم میای تاپیک میزنی جاریمو و شوهرمو تو اتاق رو تخت دیدم .چی کار کنم .بچه دارم نمیشه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

حق داری برو مشاوره معلومه جاریت هم اصلأ رعایت نمیکنه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!