2777
2789
عنوان

بیاین عکس خواستگارمو بزارممم

| مشاهده متن کامل بحث + 162490 بازدید | 294 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عکس ۱۰ سال پیش خودمو ببینم جیغ میزنم

چجوری تو میخوای اون عکسو معیار قرار بدی

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

لایک

کنکوریم و ذره ای برام مهم نیست و بیشتر استرس نهاییو دارم، هرچقدرم میگذره استرسم بیشتر میشه خیلیییی بیشتر، و بدترش؟سن ۱۷–۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.درخواست دوستی ندین مخصوصا نر های سایت. سوسک به شما هایی که درخواست میدین پا نمیده چه برسه سگ! تو سایت هستین ک هیچ درخواست به ما چیه؟!

بزار میخوام برم سویا خیس کنم

ببین این سویا که میخوریم لیستین و روغن و بقیه مواد مغذیش گرفته شده فقط فیبره، در جریان پخت هم مثل اسفنج بشدت روغن میکشه.

بجاش ماکارونی رو با مواد دیگه بپز اگه گوشت دوست نداری، مثل سبزیجات

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز