2821
2789
عنوان

من دارم میرم

21597 بازدید | 10 پست

پیش روانکاو در کل خیلی حس پوچی دارم و دوست دارم کلا وجود نداشته باشم چون به نظرم زندگی مسخرست، بعد هرموقع درد و دل کردم گفتن برو پیش روانشناسو اینا خب اصلا چیکار میتونن بکنن هی درکت میکنم همین(بعضی وقتاام نمیکنن) هزینشونم انقدر زیاده که اصلا فوقش ماهی دوبار بشه رفت اونم فقط چقدر 45 دیقه که مثلا شده پنج دیقه تاخیر باشه وسطاشم هی تو گوشیش میره پیام میده (من تا میبینم این کارو میکنه سکوت میکنم که بیاد بیرون چون واقعا هم درست نیست نباید در حین مراجعه کسی هی سرشون ده بار بره تو گوشی) بعد من پنج دیقه ام بهش گفتم تاخیر داشتیم یه جوری نگاه کرد خب در کل 45 دیقست پنج دیقشم بخواد بره چهل دیقه تاخیرو اصلا حساب نمیکنن ولی قشنگ سره چهل و پنج دیقه منشیه زنگ میزنه میگه تموم شد خودشونم قشنگ به رو میارن که تموم شد وقت بعد سره این پنج دیقه که من گفتم چرا اینطوری نگاه میکنی خب برام با ارزش وقتم مثله خودتون که یه ثانیه این طرف و اونطرف نمیشه بعدشم گوش نمیدن یا همش بلند میشن میرن بیرون که ما تموم کنیم حرفو، این از وضع روانکاو انقدرم عوض کردم هیچکدوم اصلا دلسوز نبودن و این از وضع زندگیم راضی نیستم پس به نظرم چیزی که میتونه منو راحت کنه مرگ بدون خودکشیه آزادم میکنه از این زندگی نکبت بار.

خب چرا حس پوچی داری؟ مشکل خاصی توی زندگیت هست ؟ هیچ راه حلی نداره ؟ کاری نمیتونی بکنی ؟ اون پول رو بجای اینکه بریزی تو جیب این مثلا تراپیستا بردار برو باهاش بگرد برو مسافرت کافه رستوران اصلا برو خرید لباسایی که دوست داری بخر

متاسفانه روانشناسا اکثرا پول واسشون اولویت داره تا احساسات مراجعین . البته به کسی برنخوره روانشناس خوب و دلسوز هم داریم ولی خیلی کم پیدا میشه. اگر واقعا نیاز داری بگرد و خوبشو پیدا کن

کدوم شهر هستی؟ شاید بتونیم یکی بهت معرفی کنیم

تنهایی دلیل بر بودن با افراد بدردنخور نیست همانطور که گرسنگی دلیل بر خوردن غذای آلوده و مسموم نیست

اون حتی به قوانین ساده ی مشاوره پایبند نیست. بگرد یکی دیگه رو پیدا کن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم هیچ موقع دلیل رفتن پیش روان کاو رو درک نکردم آخه مگه یه آدم میتونه مشکل یه آدم دیگه رو حل کنه ، چطور ؟؟ مگه اینکه با گوش دادن به حرف،آدم بتونه خودشو خالی کنه که اونم با این هزینه ها تازه بیشتر اعصاب آدم خرد میشه ، اگه اینطور باشه واقعا خود روانکاو ها نباید هیچ مشکلی از نظر ذهنی توی رابطه و اطرافشون داشته باشن

اول اینکه خیععلی دمت گرم که میری پیش روانشناس تلاش برای تغییر خیلی جرات می خواد به هر حال ایول بهت

دوم اینکه کارش خیلی غیر حرفه ای هست حست رو بهش از اینکه وسط حرفای تو میره تو گوشیش بهش بگو نپذیرفت درمانگرت رو عوض کن چون درمانگر باید مقابل مراجعه کنندش پذیرش بی قید و شرط داشته باشه

سوما هم اینکه ببین کلا پروسه درمان اینه که درد های تو رو خوب کن پس دست زدن به زخم ها و دستکاری کردنشون درد داره و فرسودگی داره به خصوص این که انگار یکی دیگه باعث شده تو این همه درد داشته باشی ولی تو مجبور هم هزینه بدی هم وقت بگذاری تا زخم هایی که یکی دیگه باعثش شده رو خوب کنی خود این واقعا فرسوده کننده است اما به ته این ماجرای روانکاوی و تراپی این جوری نگاه کن شبیه به یه مرگ و تولدی دوباره است

هزینه هاهم که ماششالله خیلی بالاست قبول دارم ولی چندتا آیتم رو بررسی کن یکی این که بعضی کلینیک ها زو هزینه های درمان قسط می بندن یا با بیمه قرارداد می بندن که یه چند جلسه رو بیمه میده اگه خواستی عوضش کنی کلینیکی رو پیدا کن این شرایط رو داشته باشه یا مرکز مشاوره های دانشگاهی باز هزینه هاشون کمتره اون ها رو چک کن
خواستی کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید رو بخون اون کتاب عملی هست تمرین ها و کارایی که گفته رو انجام میدی بعد نیاز بود برای هر موضوعی می تونی بری پیش روانشناس ازش کمک بگیری

۴۰۳۰ هم خوبه ولی آنلاینه دیگه دیدی هیچ کدوم کمک نمی کنه ازشون کمک بگیر

گلم ارتباطت رو با خدا بیشتر کن،مطمئن باش خیلی حالت بهتر میشه به مرور،من خودم یه هفته که نمیتونم نماز بخونم انقدر احساس سنگینی و افسردگی میکنم که حد نداره،کلی دلم تنگ میشه واسه حس خوب نماز و حرف زدن با خدا

که آدمی به جز آینه ها،رفیق نداشت🕯🍒

خب چرا حس پوچی داری؟ مشکل خاصی توی زندگیت هست ؟ هیچ راه حلی نداره ؟ کاری نمیتونی بکنی ؟ اون پول رو ب ...

حس پوچی دارم چون آدمای مزخرف تو زندگیم هستن و حس تنهایی دارم در کل خیلی مفصله قضیه افسردگی شدید بی اعتماد به نفسی حس تنهایی و تمام اون کارایی که شما گفتینو کردم فقط برای چندلحظه یادم میرفت بعد که دوباره برمیگشتم افسرده بودم

اول اینکه خیععلی دمت گرم که میری پیش روانشناس تلاش برای تغییر خیلی جرات می خواد به هر حال ایول بهت ...

آره میخواستم بیان کنم ولی آخه گفتم با خودم بگم که نباید هی پیام بدین نمیدونم چجوری بهش بگم آخه