2777
2789
عنوان

دعاکنید براش

222 بازدید | 9 پست

میشه برای پسر ۱۸ سالمون که داره آی سیو با سرطان کبد میجنگه دعا کنید؟؟ سطح هوشیاریش پایینه

.خواننده خاموشم بتونم کمکت میکنم نظر میدم..گیرنده به اینکه تازه عضو شدی چون بابت ۴ بار تعلیقی پارت میکنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خداشفاش بده🙏چندسال پیش دامادمون تومورمغزی داشت اینجااومدم گفتم براش صلوات بفرستن اتاق عمل بودهمه دعاش کردن والان چهارساله برای همیشه رفت😔شفاش تو رفتن بود

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
حتما ایشالا خوب شن

دیگه حتی امیدمون ب خداام از بین رفته..این بچرو با کلی بدبختی از خدا گرفت حالا بعد ۱۸ سال ک روی چشماش بزرگش کرده دوباره خدا داره میگیرش😭

.خواننده خاموشم بتونم کمکت میکنم نظر میدم..گیرنده به اینکه تازه عضو شدی چون بابت ۴ بار تعلیقی پارت میکنم

خدایامریض منظورلباس عافیت بپوشان به حق دلهای پاک عزیزانت الهی امین

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.