2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بیا جاتو با من عوض کن، منم 33سالمه، به خدا به جرات میتونم بگم 1درصد از افسردگی که من دارم و نداشتی و نداری. من چند نوع بیماری دارم این خوب میشه یکی دیگه جاشو میگیره، 10ساله یه روزش رو حالم خوب نبوده و امیدواری نداشتم. به حدی افسردگی من شدید که دائما افکار خودکشی میاد سراغم. دائما خوابم، تا چشمام رو باز میکنم حالم بد میشه یأس و نامیدی میاد تو مغذم، بیماری پوستی و گوارش هم چاشنی شده. و خیلی چیزای دیگه هم هست که اگر بهت بگم خداتو شکر میکنی

خب برو دکتر خوب میشی

دیگه از دکتر رفتن و خوب شدنای موقتی خسته شدم به خدا، یه زمانی توی همه چیز بهترین بودم و مغذم از همه بیشتر کار میکرد، چیزی نبود که بلد نباشم، کاری نبود که ظرف یک روز توش بهترین نشم. اما الان این مرضیا و قرص های افسردگی مغذم رو از کار انداخته. قدر سلامتیهاتون و حال خوبتون رو بدونید. آدمی که سالم باشه و حال دلش خوب باشه همه کار میتونه بکنه. به همه جا هم میرسه