2777
2789
عنوان

کمک بی بی چکای من

190 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من هشت ماهه اقدامم و این ماه از نوزده پریودی درد داشتم تا ب الان ک امروز سه میگذره  هنوز درد دارم.دوبارتست زدم ک خر دو اول منفی بود بعد هاله انداختتوروخدا کمکم کنین ایا من باردارم یا ن؟مارک بی بی چک یکی مدیکور و یکی موژان کسی مثل من بوده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مال من اینطوری شد عکسشو بزار

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
هاله بعد از چه مدت افتاد؟

اولی ک پریشب زدم اول منفی بود بعد موقع سحر بیدار شدم مثبت بود.دومی موقع سحر زدم منفی بود میخواستم برم نماز صبح بخونم یعنی چهل دقیقه بعد مثبت بود

از شما چطور بود توضیح میدی

باید وقتی میزاری تا ده دقبقه بعدش بری نگاه کنی شاید اخری که گزاشتی زودتر از ۴۰ دقیقه هاله افتاده.حالا بازم فردا تکرار کن انشالله بارداری عزیزم توکلت بخدا باشه

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

برای عکس گذاشتن تویه همین ارسال نظر که مینویسی توی کادرش یه دونه هست که عکس کوه و خورشیده بزن روش دیگه بقیشو میفهمی چجوری بزاری،هاله انداختن و کلا مثبت شدن تویه ده دقیقه باید باشه،انشالله که بارداری

و خدایی که در این نزدیکی است.....