2777
2789
عنوان

لتروزول

135 بازدید | 6 پست

خانوما من دکتر رفتم روزی یک دونه لتروزول ولی تا ده روز برای نوشته از سوم پری چرااا ده روز کسی تا حالا بیشتر از پنج روز خورده؟؟؟ 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

منم دیشب رفتم دکترم گفت تا۵روز از۳پری روزی ۲تا بخور وقتی میخورم عین مشنگا میشم زبونم سنگین میشه کسل میشم فقط دوست دارم بخابم

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به منم گفت پنج روز

اما دکترت لابد یه چیزی میدونه

Fergis=گیس فر😁                                        ترانه مورد علاقه:فرفری موی غزل ساز منی(گلاب)    حیوان مورد علاقه:از این ببعی مو فرفریا😄            اسباب بازی مورد علاقه:فرفره😮                          حرف مورد علاقه:ف 😶                                      توهین ممنوع⛔ 😂😂        
من دکترم روزی دوتا گفته بود بخورم تا پنج روز. بهحرف دکترت گوش بده

حس میکنم اشتباه گفته از امروز باید شروع کنم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
منم دیشب رفتم دکترم گفت تا۵روز از۳پری روزی ۲تا بخور وقتی میخورم عین مشنگا میشم زبونم سنگین میشه کسل ...

چه وقتایی از روز میخوری؟ با غذا یا نه؟؟ 

چه وقتایی از روز میخوری؟ با غذا یا نه؟؟ 

بهم گفت روزی ۲تابخوردیگه وقتشونگفت

منم صبحا که صبحونه میخورم بعدش میخورم قرصمو

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊