2789
عنوان

دارم میمیرم

373 بازدید | 7 پست

دو سه روزه گلودرد شدید دارم میخام آب دهنم قورت بدمگلومو نگه میدارم داره به گوشمم میزنه استخون درد شدیدم دارم دکتر رفتم آنتی بیوتیک داد ولی هیچ تاثیری نداره چکارکنم یکم حداقل بهتر شم هرچقدر استراحت میکنم فایده نداره همه کارام مونده

پونه و آویشن دم کنید

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دمنوش پونه باعسل

سوگ بخور

دم کرده فندوق خیلی خوبه

ابگرم و ابلیمو عسل

درکل تا میتونی مایعات اینا زیاد بخور تا بدنت جون بگیره

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

قرص مکیدنی لیکوفار یا آلتادین هر ۸ ساعت بخور

پونه دم کن

آب سیب بگیر و بخور

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

از داروخونه روتارین بگیر یه پودره میریزی تو ابجوش

برای گلودرد به من خیلی کمک کرد

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

مدام دمنوش و چای و آب داغ و.. بخور که حسابی گلو ات شسته بشه

مدام دستشویی کن ک خارج بشه اب از بدنت. واقعا تاثیرداره

به حرف دیگران هم دارو نخوریا

فقط همون داروهای دکترت بخور و استراحت کن

یعنی میشه یه شبی بیاد که از ذوق خوابم نبره؟!🫠 امیدوار به رحمت بی نهایت خدا💙🤲🏻