atiey_nani مدیر عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 863 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 74 پست اگه هستی ممنون میشم 1405/02/13 | 12:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلتونم7555 عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 559 بله افتاد عزیزم برای من میشه بگی میخوام با یک آرایشگر برای شنیون کار کنم یعنی من شنیون کارش بشم بنظرت خوبه ؟ یا ن؟؟؟ کار باهاش برام فایده داره؟؟
زیبای_خفته_۶۸ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4237 Aتلاشش بیشتره و دلت پیش hهستاما خودت داری بچشم میبینی که کدوم بهترهرابطه با صیرت یا صورت.انتخاب با ت ... عزیزم اگه امکانش هست میتونین جواب منم بدین خیلی سرگردونم.مسلم دوسم داره بعدخیانت میکنه دعاتون میکنم تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
زیبای_خفته_۶۸ عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 4237 Aتلاشش بیشتره و دلت پیش hهستاما خودت داری بچشم میبینی که کدوم بهترهرابطه با صیرت یا صورت.انتخاب با ت ... اگه امکانش هست میشه جواب منم بدین خیلی سردرگمم مسلم دوسم داره یانه.بهم خیانت میکنه ممنون میشم دعاتون میکنم جوابموبدین تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
مـژگل1234 عضویت: 1405/02/02 تعداد پست: 6 سلام توروخدا برا منم بگو 🙏😔 اونیکه رفته آیا برمیگرده بهم؟ خیلی منتظرشم دوستش دارم😔
atiey_nani مدیر استارتر عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 863 Aتلاشش بیشتره و دلت پیش hهستاما خودت داری بچشم میبینی که کدوم بهترهرابطه با صیرت یا صورت.انتخاب با ت ... ممنونم✨Aخوبه؟یا گزینه های دیگع ای که میان بهترن
85_sun عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 2545 دوستت داره.تو دوسش داری؟هنوز شک داریباید تو زندگیش تغییراتی بده که بتونه به تو برسهیه دیواری بینتون ... بله دوستش دارم میشه دربارش بیشتر بگید باهاش. ازدو اج میکنم و خوشبخت میشم ؟چرا سرده ؟ کی میاد جلو و چطوری حرفو پیش میکشه؟پسر خوبیه؟
85_sun عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 2545 دوستت داره.تو دوسش داری؟هنوز شک داریباید تو زندگیش تغییراتی بده که بتونه به تو برسهیه دیواری بینتون ... بله باهاش ازدواج دارم ؟چرا دیوار افتاده ؟ اصلا کی جلو میاد؟چرا سرده ؟میشه یکم درموردش بگید باهاش خوشبخت میشم چرا دودله گلم واقعا به راهنماییت نیاز دارما🥲
85_sun عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 2545 دوستت داره.تو دوسش داری؟هنوز شک داریباید تو زندگیش تغییراتی بده که بتونه به تو برسهیه دیواری بینتون ... بله عزیزم چجوری برداشته میشه ؟ کی جبو میاد؟ خوشبخت میشم و ازد واج دارم باهاش؟ میشه یکم درموردش توضیح بدید واقعا نیاز دارم انگار به خواهرتون کمک میکنید🥲
85_sun عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 2545 دوستت داره.تو دوسش داری؟هنوز شک داریباید تو زندگیش تغییراتی بده که بتونه به تو برسهیه دیواری بینتون ... بله عزیزم دوست دارم ولی میشه درباره زمان اومدنش و تردیدش هم بگید ؟پسر خوبیه ؟ میتونم روش اعتماد کنم یکم میشه توضیح بدید گلم واقعا نیاز دارم@niniyar تایید کن لطفاا
85_sun عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 2545 دوستت داره.تو دوسش داری؟هنوز شک داریباید تو زندگیش تغییراتی بده که بتونه به تو برسهیه دیواری بینتون ... باش ازدواج دارم ؟
ahoooh عضویت: 1404/12/03 تعداد پست: 1718 دوستان کسی از کاربر مثلمنی سوال پرسیده درست جواب داده یا اشتباه؟ وطنم🇮🇷❤️🔥
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 1270 اگه امکانش هست میشه جواب منم بدین خیلی سردرگمم مسلم دوسم داره یانه.بهم خیانت میکنه ممنون میشم دعاتون ... مسلم کاسبه و به فکر آینده.عشقش زبونی نیست ولی مرد زندگیه.ولی تنهاست تو میتونی بهش کمک کنی حس واقعی از ذهن دیگران یه حسه خدادادیه که فقط مردا دارن.یه زن فقط حس عشقو جذب میکنه که ۸۰درصدش اشتباهه
keyvun عضویت: 1404/02/08 تعداد پست: 1270 من و هادی باهم میریم بیرون؟اصلا مثل قبل دوستم داره؟؟ حتی بیشتر.اصرار زیادش تو رابطتون خوب نیست.بگو صبور باشه تا بتونین بهترین تصمیمو بگیرین حس واقعی از ذهن دیگران یه حسه خدادادیه که فقط مردا دارن.یه زن فقط حس عشقو جذب میکنه که ۸۰درصدش اشتباهه