2777
2789
Aتلاشش بیشتره و دلت پیش hهستاما خودت داری بچشم میبینی که کدوم بهترهرابطه با صیرت یا صورت.انتخاب با ت ...

عزیزم اگه امکانش هست میتونین جواب منم بدین خیلی سرگردونم.مسلم دوسم داره بعدخیانت میکنه دعاتون میکنم

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

Aتلاشش بیشتره و دلت پیش hهستاما خودت داری بچشم میبینی که کدوم بهترهرابطه با صیرت یا صورت.انتخاب با ت ...

اگه امکانش هست میشه جواب منم بدین خیلی سردرگمم مسلم دوسم داره یانه.بهم خیانت میکنه ممنون میشم دعاتون میکنم جوابموبدین

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
دوستت داره.تو دوسش داری؟هنوز شک داریباید تو زندگیش تغییراتی بده که بتونه به تو برسهیه دیواری بینتون ...

بله دوستش دارم میشه دربارش بیشتر بگید باهاش. ازدو اج میکنم و خوشبخت میشم ؟چرا سرده ؟ کی میاد جلو و چطوری حرفو پیش میکشه؟پسر خوبیه؟

دوستت داره.تو دوسش داری؟هنوز شک داریباید تو زندگیش تغییراتی بده که بتونه به تو برسهیه دیواری بینتون ...

بله باهاش ازدواج دارم ؟چرا دیوار افتاده ؟ اصلا کی جلو میاد؟چرا سرده ؟میشه یکم درموردش بگید باهاش خوشبخت میشم چرا دودله گلم واقعا به راهنماییت نیاز دارما🥲

بله عزیزم چجوری برداشته میشه ؟ کی جبو میاد؟ خوشبخت میشم و ازد واج دارم باهاش؟ میشه یکم درموردش توضیح بدید واقعا نیاز دارم انگار به خواهرتون کمک میکنید🥲

بله عزیزم دوست دارم ولی میشه درباره زمان اومدنش و تردیدش هم بگید ؟پسر خوبیه ؟ میتونم روش اعتماد کنم یکم میشه توضیح بدید گلم واقعا نیاز دارم

@niniyar تایید کن لطفاا

اگه امکانش هست میشه جواب منم بدین خیلی سردرگمم مسلم دوسم داره یانه.بهم خیانت میکنه ممنون میشم دعاتون ...

مسلم کاسبه و به فکر آینده.عشقش زبونی نیست ولی مرد زندگیه.ولی تنهاست تو میتونی بهش کمک کنی

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

من و هادی باهم میریم بیرون؟اصلا مثل قبل دوستم داره؟؟

حتی بیشتر.اصرار زیادش تو رابطتون خوب نیست.بگو صبور باشه تا بتونین بهترین تصمیمو بگیرین

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز