2777
2789
عنوان

تنها مشکل زندگیم

378 بازدید | 30 پست

سلام خوبین؟؟؟من تو زندگی باهمسرم تاالان هیچ مشکلی نداشتم خداروشکر و الان 6ماهه ک باردارم و بامادرشوهرم تویه ساختمون زندگی میکنیم

یه جاری دارم دوتا بچه داره که از وقتی وارد این خانواده شدم و تقریبا دوسال میگذره بچه هاشو مادرشوهرم بزرگ کرده البته جاریم خودشم ناراضی نیست

اما مادر شوهرم از حالا حرفایی میزنه که میخواد بچه منم پیش خودش باشه و اون بزرگش کنه مثله دوتا نوهای دیگش ولی من اینو اصلااااا دوست ندارم 

از نظر من هر بچه باید زیرنظر پدرومادر باشه و بس😥😥حالا چکار کنم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین

نگران نباش اگ خودت بخوای به امید خدا بچه پیش خودت بزرگ میشه

ولی در وقتهایی ک خونه نیستی بهترین کسانی ک میتونن از بچه نگهداری کنن مادربزرگا و پدر بزرگا هستن

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااا

اصلا ازاول این اجازه رو نده،،چیزی نگو ها ،،اما بچتم نزارپیشش مگر روزی یکی دوساعت

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

مادر شوهر منم همینجوریه

منم همین نگرانی شما رو دارم

ولی اگه از همون اول نفرستیش دیگه نمیتونه کاری کنه

تا وقتی ک کوچیکه ب بوی خودت عادتش بدی و بغلت باشه با اونا غریبگی کنه و نمونه

با خودت ببری با خودت بیاری

بزرگم ک شد اینقد تو خونه سرگرمش کنی ک خودش گریه کنه نره یا نمونه پیششون

فعلا غصه این چیزارو نخور

از شیرخوارگیش ک نمیخواد بگیردش ازت

عزیزم مامان بزرگا ک نمیتونن بچه بزرگ کنن...اول و آخر تو و شوهرتین ک بچه رو بزرگ میکنید...ولی خیلی خوبه واسه خلوت دو نفره خودتو شوهرت بچه رو بزاری پیش مادر شوهرت یا مادر خودت

در من انگار کسی در پی انکار من است...

اصلا خودتو ناراحت نکن وبه این مسائل فکر نکن منم مادرشوهرم اینجور میگفت ولی من هرجور خودم خواستم رفتار کردن

مثلا میگفتم نه خوابش میاد یا میگفتم خوابه یا مثلا نه دلم براش تنگ میشه.

تا یروز گفتمش دوسندارم بدون خودم بچم جایی بره.

گرچه من رفتار مادرشوهرم خوب نیست .تو اگه خوبه چه اشکال داره تازه یکم استراحت میکنی.

من مادرشوهرم به بچه خواهر شوهرم که گاهی میاد پیشش میگفت آخییییش یکم از دست مامان بابات راحت بشی.یکم استراحت کنی 

یا مثلا بچه ی 10 سالرو که نماز بهش واجب نیست دعوااا میکرد چرا اذانو گفتن نماز نخوندی من بنظرم اینکار باعث میشه بچه زده بشه

بخدا قسم هنوز نتونستم بعد 11سال شوهرم بفهمونم باید نمازاشو کامل بخونه

ازبس مادرش زدش کرده اینو خوده شوهرم میگه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود

دلتم بخواد يه كمك داشته باشي. بچه بزرگ كردن كه افتخار نداره. همش  دور از جون حمالي و بشور و بساب

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله