2777
2789
عنوان

ازدواج

68 بازدید | 2 پست

عاشق پسر فامیل شدم

از بچگی باهم بزرگ شدیم یه سال ازم بزرگتره

الان ۲۷ سالمه

میدونم اونم دوسم داره تو نوجونی بهم گفتن که خونواده ازش پرسیدن از کدوم از دخترهای فامیل خوشت میاد منو گفته.

مشکلش اینه خیلی کمروعه اصن نمیاد جلو. تو نوجونی با اینکه عاشقش بودم هم هیچی نمیگفت دیگه منم با یه نفر دیگه تو اون سن رفتم تو رابطه اینم فهمید ولی خوب رابطه من با اون شخص کات شد. هنوز عاشق این پسر فامیلمون هستم یه مدت رفت تهران دانشگاه تهران درس خوند الآنم مهندسه. نمیدونم چیکار کنم دیوونه دارم میشم دیگه

همچین چیزی رو من داشتم با فرق اینکه من از بچگی دوستش داشتم ولی خب بچه بودم دیگه اون چند سال ازم بزرگتر بود گاها خبر میشنیدم که دوست دختر داره و اینا(داداشم رفیق صمیمیش بود) بعد موقعی من ۱۸ ۱۹ سالم شد ازم خاستگاری کرد منم گفتم نه. البته که شرایطمون خیلی فرق داشت ولی خب من همیشه بودم یهو تو ۱۸ سالگی سبز نشدم که.میتونست تحمل کنه با کسی نباشه پس منو دوست نداشته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اگر اون کم روعه شما شمارشو پیدا کن باهاش سر صحبت باز کن،شاید اونم منتظر شماست ،این مسئله برای من پیش اومده بود بهش پیام دادم همدیگرو دیدیم اما چند وقت بعدش فوت کرد هیچوقت حسرت نمیخورم که چرا بهش نگفتم و اونروز که همدیگرو دیدیم بهترین روز عمرم بود اما چه کنیم قسمت هم نبودیم چون عمرش به این دنیا نبود