2821
2789

باید آزمایش بدی مشکل از کجاست کمبود ویتامین کم خونی هورمونی تنبلی تخمدان و... اگه با مولتی ویتامین خوب نشد مثلا زینک چکاب کامل بده کبد چرب هم زیرش مو و جوش میاره

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدایا شکرت❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من دیروز رفتم همینارو برام نوشت...

جوش هم میزنی روی چونه موهای بدنت ضخیم شدن شکم و سینه گردن چونه پربودت منظم ؟

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدایا شکرت❤️

سلام منم مثل شما بودم خیلی خیلی شدید بود خیلی ، فکر کن هر هر روز دو تا مشت میریخت از ترسم میبافتم گره میزدم بخواد بریزه هم نریزه بازم پشت لباس هام مو بود ، هر چی بگی امتحان کردم ولی متاسفانه نمیدونستم کمبود ویتامین دارم وقت گرفته بودم برم پی ار پی گفتم چند روزی مکمل بخورم تا حالا یه هفته مونده به پی ار پی ، Hair vit و بیوتین خوردم هر دو دارو معجزه کرددددد همون هفته اول خودت میبینی چقدر کم شده

میشه لطفا برای رسیدن به اونیکه دوسش دارم یه صلوات بفرستید ::) 🤍

سلام منم مثل شما بودم خیلی خیلی شدید بود خیلی ، فکر کن هر هر روز دو تا مشت میریخت از ترسم میبافتم گر ...

ریزشش قطع شد ؟ تو پر پشت شدن بنظرت تاثیر داره ؟

ریزشش قطع شد ؟ تو پر پشت شدن بنظرت تاثیر داره ؟

اره همون دو روز اول کم شد ، بعد یه هفته کلااا قطع شد حتی به حدی رسیده بود من و مامانم گریه میکردیم تقصیر خودم هم بود به خاطر رژیم نادرست اینجوری شده بود ، بعد که این دوتا رو خوردم نه تنها خوب شد بلکه موهام رشد کرد حتی همین دو هفته پیش کوتاه کردم ، بله پر پشت میشه ولی شما یه آزمایش هم برو بده ، تازگیا ریزش مو داری ؟ ارثی که نیست ؟ من دوستم هم ریزش داشت آمپول بپانتین بیوتین رو میزد خارجیشو ، واسه اون خیلی اثر گذاشته بود من ولی نزدم راستش ولی

میشه لطفا برای رسیدن به اونیکه دوسش دارم یه صلوات بفرستید ::) 🤍