2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منابع و اساتیدت میگیجزواتی ک استفاده کردی

برای ریاضی کانوا ملاکپور

الان که وقت کمه بانک تست میزنم

فیزیک قضاتی

زیست فرهمند نیا

شیمی بیگ بنگ فراهانی

خودش تکلیف و تست و همچی میده

تایمش کنه ولی کامل درس میده

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

کنکورید یا پشت؟

دانشجوعم

چون دانشگاها مجازیه برا کنکور میخونیم

جدی بگیرید من همه همکلاسیام دارن میخونن برا کنکور

درس خوندن هم براشون سخت نیست

روزی ۱۲ ساعت میخونن

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

دانشجوعمچون دانشگاها مجازیه برا کنکور میخونیمجدی بگیرید من همه همکلاسیام دارن میخونن برا کنکوردرس خو ...

ممنون که پاسخ دادین یسوال دیگم اینکه کسی که هیچی نخونده هیچ صفر مطلق چه عمومی چه تخصصی برای نهایی داره میخونه چه نمره ای میتونه بگیره تا شروع امتحانات؟ شما تجربه دارید اگر بگید ممنون میشم

آزاد استوار همچون سرو ایرانی از انسان متعصب دوری میکنم. INTJ

ممنون که پاسخ دادین یسوال دیگم اینکه کسی که هیچی نخونده هیچ صفر مطلق چه عمومی چه تخصصی برای نهایی دا ...

عزیزم این کاملا بستگی به شما و تواناییتون داره و سرعت مطالعتون

کسی که تا الان هیچی درس نخونده قطعا سرعتش پاییینه

پیشنهادم اینه توی مطالعه وسواس به خرج ندید

و کمالگرایی بذارید کنار

دلیل این که منو همکلاسیام همون سال رشته تاپ قبول نشدیم ۸۰ درصد کنالگرایی بود

اول از همه باید عادت کنید به درس خوندن

مثلا اگه تا حالا هیچی درس نخوندید نگید از فردا ده ساعت درس میخونم

شروع کنید امروز با دو ساعت خوندن

هر ۲۵ دقیقه هم ۵ دقیقه استراحت کنید که کم نیارید

کم کم بکنید ۶ ساعت

تا دو هفته دیگه برسونید به ۸ بعدش به ۱۰ و...

سختترین قسمت درس خوندن شروع کردنه

واقعا هر نمره و درصدی میشه چون چند ماه مونده به کنکور یه روز درس خوندن مساویه با ده روز درس خوندن توی تابستون

چون مطالب خیلی بیشتر توی یادتون میمونن

عزیزم این کاملا بستگی به شما و تواناییتون داره و سرعت مطالعتون کسی که تا الان هیچی درس نخونده قطعا س ...

مرسی

آزاد استوار همچون سرو ایرانی از انسان متعصب دوری میکنم. INTJ

ممنون که پاسخ دادین یسوال دیگم اینکه کسی که هیچی نخونده هیچ صفر مطلق چه عمومی چه تخصصی برای نهایی دا ...

امسال یازدهمید یا دوازدهم؟

برای شروع برنامه ریزی مشکل دارید؟

یا احمال کاری میکنید هی میگید دو ساعت دیگه شروع میکنم؟