2777
2789
چجوریه؟ با نمازا معمولی فرق داره؟

یازده رکعته هشت رکعتش و به نیت نماز شب مثل نماز صبح دورکعت دورکعت می خونیین، ودورکعت هم به نیت نماز شفع ویک رکعت آخر هم به نیت نماز وتر جمعا یازده رکعت اما جزییات داره توقنوتش سرچ کن عزیزم

"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز شب چطوریه

۱۱رکعته

۸تاش مثه نماز صبحه دو رکعتی ساده

دو رکعت نماز شفع. رکعت اول حمد و ناس. رکعت دوم حمد و فلق

یک رکعت نماز وتر. حمد. سه توحید. ناس و فلق. بعد قنوت میگیری. برای ۴۰تا مومن دعا میکنی. اسمشونو میگی رب غفرلی فلانی. 

بعد ۷۰تا استغارالله ربی و....

یه دعا داره

بعد سیصدتا العفو

باز یه دعا داره

بعد حاجتتو میگی 

بعد رکوع و بقیه نماز

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
چجوریه؟ با نمازا معمولی فرق داره؟

نمازش خیلی راحته.در کل یازده رکعت که همش دو رکعتیه عین نماز صبح و اخریش یه رکعته.فقط نیاتشون باهم فرق دارن.چهارتا دورکعتی اول نیت نماز شبه.یه دورکعتی بعدش نماز شفع و اخرین نماز وتر هستش.میتونی هشتای اولو نخونی.فقط سه تای اخرو بخونی.فقط نماز وتر قنوت داره که باید چهل نفرو دعا کنی توش و یه چندتا دعای دگ.اما بخون عالیه.خدا تضمین کرده هرکی نماز شب بخونه به خواسته اش برسه.

من یه مدت حدود دوماه هر شب خوندم انقدر خوب بود . حال معنویم عالی بود . همه چیزم.  هر چی از خد ...

چه خوب من هر شب نمیخونم گاهی میخونم کاش به اون درک برسم 

حتما ادامه بده 

مارم فراموش نکن التماس دعا

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

آگاه باش كه در هر يك ازماههاي رجب و شعبان

و رمضان، در شب سيزدهممستحب است دو ركعت نمازبگذارند به اين صورت كه درهر ركعت پس از سوره ي<حمد> سوره هاي <يس> و<تَبارَك> و <قُل هُوَ اللهُ اَحَدٌ>را بخوانند، و در شب چهاردهم:چهار ركعت با همين كيفيت وبا دو سلام، و در شب پانزدهمشش ركعت با سه سلام و بههمين صورت.

از امام صادق (عليه السّلام)روايت شده: هركه چنين كندتمام فضيلت اين سه ماه رادريابد، و همه ي گناهانش جزشرك آمرزيده شود.

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
نمازش خیلی راحته.در کل یازده رکعت که همش دو رکعتیه عین نماز صبح و اخریش یه رکعته.فقط نیاتشون باهم فر ...

ممنوننننننن

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من نوشتمش برات میذارم عکسشو من این مدلی میخونم راحت هم هست

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

فقط ایکه کسی که نمازای یومیه نمیخونه بهش این نماز واجبه؟یعنی بخونه درسته؟

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
ممنون عزیزم خیلی لطف کردی فقط ایکه کسی که نمازای یومیه نمیخونه بهش این نماز واجبه؟یعنی بخونه درسته؟

خواهش میکنم کاری نکردم.

واجب که نیست نماز مستحب یا (مستهب) هست و خوندنش همراه ارامش و نزدیکی به خدا ثواب داره..(البته باز دقیق نمیدونم منم شنیدم و اطلاعات کافی ندارم)

کسی که نماز واجب هم نمیخونه ان شا الله چند بار این نمازو بخونه و تاثیرشو ببینه حتما نماز هاشو سر وقت میخونه و ترک نمیکنه

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
خواهش میکنم کاری نکردم. واجب که نیست نماز مستحب یا (مستهب) هست و خوندنش همراه ارامش و نزدیکی به خدا ...

واای عزیزم وسط نماز یادم رفت اون دعاهارو اخه برای اولین بار میخوندم حالا چیکار کنم؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️