2777
2789
عنوان

مرکز مام

542 بازدید | 14 پست

دوستان من ماه پیش برای ناباروری مرکز مام رفتم ،از قیمتش نگم که سرسام آور🤦♀️

خلاصه کلی تقویتی،لتروزول،آمپول داد،

من پیش دکتر فرحناز زندی میرم،

کسی پیشش بوده؟ اصلا کسی از مرکز مام با استفاده فقط از دارو نتیجه گرفته؟؟؟

فکر کنم مرکزای بهتر و قیمت پایین تر هم هست

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم هزینه ها چجوری یود میشه بگی بهم با قیمت؟و اینکه تقویتی چیا بهت داد؟

سلام.هزینه ها که ویزیت 800 ،2 میلیون سونو ، که همون ویزیت اول انجام شد و حدود 800 هم هزینه پاپ اسمیر گرفتن. یه چکاپ کلی که 7 میلیون هشتصد شد، سونو سینه، هم برام نوشت.. اُمگا، d3، آ اس آ،کیوتن و یه چند تا دیگه ، از 3 پریود هم 2 تا لتروزول، 2 تا آمپول hmg ،روز 11 هم برم پیشش سونو.

داروهامم نزدیک 4 میلیون خورده ای شد ،به همسرمم اسپریژن داد.البته منو همسرم مشکلی نداریم ، فقط من چون سابقه خارج رحمی دارم انگار یه لوله ام مشکل پیدا کرده که باردار نمیشم... عکس رنگی هم چند ماه پیش رفتم مشکلی نبود لوله ها باز و سالم...

عزیزم ببخشید سوال میپرسم AMH شما چنده؟

دو سال پیش که 1،2 بود، اما این دکتری که تو مام رفتم با سونو داپلر گفت همه چی خوبه ، حتی تو چکاپ کلی که دادم ،ذخیره تخمدان رو ننوشته بود.

عزیزم هزینه ها چجوری یود میشه بگی بهم با قیمت؟و اینکه تقویتی چیا بهت داد؟

به سلامتی که مامان شدی عزیزم

میشه بگی چیکارا کردی؟ یا چیا خوردی؟؟؟

انشاالله که نی نی رو سالم بغل بگیری

2790
2778
2791
2779
2792