2821
2789
عنوان

درگیر اکسمم

983 بازدید | 40 پست

نمیتونمم فراموشش کنم بهم خیانت کرد با اکسش بک زد دوماههههه تمام با جفتمون بود ولی شاید باورتون نشه منه احمق هنوزم دوسش دارم هنوزم دلم نمیخاد یه خار بره تو پاش:))))
اینارو نگفتم سرزنشم کنید نه
راه حل بدین کمرنگش کنم تو زندگیم

سلام

پیش به سوی نکست ... الان اینجور میگید باور کنید با اادم جدید وارد رابطه بشید اون براتون کمرنگ تر میشه ولی فراموش نمیشه هیچوقت

در این زمانه بی های و هوی لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباور خیال پرست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کم کم زمان بگذره درست میشه. یکم طول میکشه. سعی کن سرتو شلوغ کنی و بیشتر با دوستات حرف بزنی

دارم باشگاه میرم . کار میکنم . اشپزی میکنم هرکاری بگی میکنم ولی از سرم نمیره واقعا دوسش دارم
ککدوم ادم احمقی کسی که بهش خیانت کرده رو دوست داره :)))))؟

یه بار اومده بود اکانتم مخاطبا قاطی شدن شماره اکسش ببرام افتاد من برش داشتم

یه شب دعوامون شد شدیدددد .. این اقا مشکل قلبی داره من خیلی نگرانش شدم وسط چت اف زد گفتم این حتما یه چیزیش شده
به اکسش پیام دادم دو سال باهم بودن گفتم حتما شماره برادری خاهری کسیو داره بهم بده که من به اون زنگ بزنم به داد این اقا برسن خدایی نکرده چیزیش نشه
بعدش پشیمون شدم پاک کردم پیاممو
گفتم شاید خوشش نیاد من به اکسش پیام بدم
اون شب گذشت صبح بهم پیام داد که چرا به فلانی پیام دادی ...
گفتم چرا اون باید بهت بگه من بهش پیام دادم چرا در ارتباطین
بهم گفت بک زدیم :))))))

سلام اگر خواستین من میتونم مشاور تلفنی بهتون معرفی کنم شاید کمکی باشه به احوالتون پاینده باشید

بابا دارم قرص میخورمم زیر نظر روانپزشکم حضوریش نتونست حالمو خوب کنه حالا تلفنیش...

نمیدونم در جریان اینش نیستم فقط میدونم دو ماه تمام هم با من بود هم با اکسش

خب ببین اون با جفتتون بوده

و اگه تو باب میلش بودی میومد سمتت

اینطور ب قضیه نگاه کن که اکسه بیشتر باب میلش بوده

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792