2777
2789
عنوان

پوست چرب مصیبته

306 بازدید | 8 پست

روزی دو بار با شوینده خوب پوستم میشورم، بهترین کرم و سرم میزنم، روبالشتیم هر هفته میشورم، ضد آفتاب میزنم، کرم پودر حذف کردم، دمنوش پاکسازی بدن میخورم باز صبح که بیدار میشم میبینم جوش زدم😢

اینایی که پوستشون خشکه نه جوش ندارین نه منافذ، زندگی به کامتون هست؟

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند.. من چنانم که محال است کسی حال مرا درک کند.

منم پوستم چربه شدید و مشکل جوش دارم

یه مدته دارم راکوتان میخورم و پوستم خیلی خشک شده

میکاپ رو صورتم خوب نمیشه همش احساس کشیدگی دارم

و الان فهمیدم نه پوست چرب خوبه نه خشک

خوشبحال اونایی که نوع پوستشون نرماله

دانشجوی دامپزشکی🐇🐈🐨عاشق حیواناتم🐣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پوست منم خشکه قبل ارایش ابرسان نزنم پوستم بعد کرم زدن پوسته پوسته دیده میشه

با یه آبرسان مشکل شما حل میشه من یه روز به پوستم نرسم میریزه بیرون

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند.. من چنانم که محال است کسی حال مرا درک کند.

وقتی پوست رو زیاد بشورید یا سعی در خشک نگهداشتنش کنید پوست واسه مراقبت از خودش شروع میکنه به تولید چربی بیشتر. داخل روتین پوستیتون حتما آبرسان و مرطوب کنند مخصوص پوست چرب اضافه کنید چون پوست وقتی رطوبتش رو از اینا بگیره به مرور چربی کمتری تولید میکنه تاثیرشو بعد یه مدت میتونید ببینید من خودم پوستم به شدت چرب بود بخاطر همین اصلا سمت مرطوب کننده و...نمیرفتم ولی الان که استفاده میکنم قشنگ تاثیرش رو دیدم🤌🏻

اخ الهی قربونت برم

عزیزم شما با داشتن یک روتین و استفاده از محصولات تخصصی میتونی به نتیجه دلخواه برسی

محصولات ام ان دی رو به شدتتتت پیشنهاد میکنم مثل اب رو اتیشه خیلی موثره دوست داشتی پیام بده دقیق تر بهت بگم