2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

704 بازدید | 11 پست

جدیدن اسم این بیماری خیلی به گوش میخوره امروز اتفاقی توی اینستا عکسشو دیدم خیلی حالم بدشد میشه بگید علت این بیماری چیه؟چطور فرد مبتلا میشه؟ برای پیشگیری باید چکار کنیم ؟ظاهرا خیلی شیوع پیدا کرده😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شنیدم که ویروسش توی اب .نمیدونم حقیقت داره یا نه ولی مدتهاست استخر نرفتم .و همینطور از طریق تماس جنسی الوده میشه بدن  و متاسفانه خیلی شایع شده

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

من از طریق همسرم مبتلا شدم باید با پاپ اسمیر hpv pcr هم بررسی بشه تا مشخص بشهنوعش کم خطر هست یا پر خطر 

برای پیشگیری هم واکسن گارداسیل بزنید

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

من برای درمان زگیل تناسلی  رفتم پیش دکتر نگین حدادی .. کارش خیلی خوب بود .. البته من همون روزای اول که زدم رفتم واسه درمان نزاشتم زیاد بشه 

کار دکتر عالیه علاوه بر درمان کارای زیبایی هم انجام میده به نظرم بهترین جراح لابیاپلاستی تهران ایشونه