2777
2789
عنوان

کدوم رایحه🍃✨️

555 بازدید | 20 پست

بادی اسپلش بث اند بادی به نظرتون خوبه؟

in the stars رو دوس داشتین؟

و سایت لاله رخ به نظرتون خوبه؟ اگه سایت دیگه ای هم میشناسین معرفی کنین🤗

زخم هایی که کسی عمقشونو نمیفهمه

اره لاله رخ عالیه.. من اینتو د نایت و خیلی دوست دارمم ببین عاشقشما بااینکه بو های دیگه هم حضوری امتحان کردم یا داشتم ولی بهتر از اینتو د نایت ندیدمم

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که اومدم بگم داو خیار خوبه🥹😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

من نمیدونم اصل یا نه اما سایت ویکی شیگلم ازش خریدم خوب بود از ترب پیدا کردم سایتشو اگه میدونی از کجا بفهمیم اصله یا نه بگو که برات چک کنم

البته اونموقع یادمه همه چیزاشو چک کردم اصل بود

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
من نمیدونم اصل یا نه اما سایت ویکی شیگلم ازش خریدم خوب بود از ترب پیدا کردم سایتشو اگه میدونی از کجا ...

قسطی هم میشه خرید ازش؟

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

بوش خوبه واقعا؟من دنبال ی بوی خوب میگردم بوی شربت سرفه نده ی وقت🥲😂

منم هنوز نخریدم🤣 ولی خب فکر نکنم خوشت بیاد

من خودم عاشق بوهای میوه ایم شربت سرفه هم میوه ای بود🤣🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز