2821
2789
عنوان

اگر پسری که

769 بازدید | 22 پست

تتو داشته باشه خوشگل باشه مهربون جذاب باشه ولی از نظر مالی معمولی باشه و دختره سطح مالی بالایی داشته باشه باهاش ازدواج میکنید؟و این که پسره مستقل از خانوادش زندگی میکنه

همین ؟؟اینها نشد معیار خوشبختی .فردا پس فردا خرجشم بده میره بیرون دخترا چشمش نزنن و تورش نکنن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن مگه خوشگلیش و تتوش برا من نون و اب میشه؟ ترجیحم اینه قیافه متوسط داشته باشه با وضع مالی خوب

حداقل شب سرمو راحت میزارم رو بالشت میدونم جز خودم کسی نگاش نمیکنه🤣🤣🤣🤣

خانومای خوشگل هیچ وقت با هم پرابلم ندارن💋💄

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز