2777
2789
عنوان

اخاذی

196 بازدید | 9 پست

الان که همه چی اینقدر پیشرفت کرده و با هوش مصنوعی هر عکس و فیلم هر نوعی و حتی صدای هرکی رو میشه درست کرد و جعل کرد این پسرای احمق برای چی تهدید میکنن عکس و فیلمتو پخش میکنم ابروت رو میبرم؟

خب تمام اینارو میشه درست کرد چرا باز با همچین چیزایی تهدید میکنن

تا به هدفشون برسن دیگه

من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیدم کسی همچین تهدیدی بکنه دیکه

مگه دهه هفتاده اخه

تنها زمانی میشه اینجوری یک دختر رو تهدید کرد که مثلا دوست پسرش برای اونیکی دوستش بخواد عکسهاشونو بفرسته اونم دختره میتونه بگه برای گذشته بود

اون بی عقل نمیدونه اگر پاش بیفته قانون جرش میده...

صدا و تصویر گرفتن از کسی پنهانی و بدون اجازه کم مجازات نداره چ برسه ب فیک بودن و ب نیت اخاذی

تنها،کرمانشاه for eternity

ندیدم کسی همچین تهدیدی بکنه دیکه مگه دهه هفتاده اخهتنها زمانی میشه اینجوری یک دختر رو تهدید کرد که م ...

الان راحت میشه از یکی عکس و فیلم های خیلی واقعی و لختی با هوش مصنوعی درست کرد و سر یکی رو گذاشت رو بدن لخت

پس چرا آدم باید بترسه

دوس دارم تمام اینجور پسرا رو خواجه کنم و بکشمشون

آخه جالبه که بدونید هنوزم جواب داده و دارن سو استفاده میکنن خب وقتی جواب میده چرا استفاده نکن؟

خب اخه الان راحت میشه از یکی عکس و فیلم های لخت با هوش مصنوعی درست کرد و خیلیم طبیعی باشه میشه سر یکی رو با دیپ فیک به راحتی گذاشت رو بدن یکی دیگه با اصل هم مو نزنه

چرا باید ترسید از همچین کثافت هایی؟دوس دارم تمام این پسرا رو که از اینجور تهدیدا میکنن رو خواجه کنم و بکشمشون