2789
شوخی کردم فرزندم اما کلا تاپیک زدن کار من نیس ی سر به تاپیکای قحطی زده من بزنی متوجه میشی فرزندم & ...

شما سی سالتونه بعد به من میگی فرزندم ؟

منم سی سالمه خوب 😕

پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ادم که عقده ی دیده شدن داشته باشه این میشه یهو دیدی ثمین همون فاخته بود😂

اصلا نمیفهممشون البته کاری به دروغ بودنش ندارما کلا حس خوبی به کاربریش نداشتم هیچوقتم تو تاپیکاش نظری ندادم یادم نمیاد

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

من که هیچ وقت ندیدمش یکی دو روز پیش تاپیک حجاب زد ترکید که البته من اونو نخوندم بعدش دیدم همه تاپیک زده بودن که در ادامه بحث حجاب ثمین و اینا بعضیام موضوع تاپیکشون این بود که ترکوندین میرفتم میدیدم باز راجع به تاپیک ثمین بود

are u insane like me? been in pain like me?

چه جالب.کاربرکیم کجاست خیلی وقته نیست.همیشه حس میکردم یه جای کارثمین میلنگه ولی جاش توسایت خالیه.نمی ...

اونو نمیدونم اونم حتما همین دورو براس و یه روز صداش در میاد

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
اره اعتراف کرد  همه ی حرفاشم تناقض داشت باهم تا عضو شده بود از ساریتا تاپیک زده بود و میگفت که ...

خاک توسرت ثمین ✋

خاک توسرت ساریتا✋

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اصلا نمیفهممشون البته کاری به دروغ بودنش ندارما کلا حس خوبی به کاربریش نداشتم هیچوقتم تو تاپیکاش نظر ...

منم ..

نمیدونم چرا ولی از لحن حرف زدن کاربراهم میشه شخصیتشو حدس زد شاید من اینجوریم نکه نویسندم خخخخ پز زیز پوستی بود 😚

منم .. نمیدونم چرا ولی از لحن حرف زدن کاربراهم میشه شخصیتشو حدس زد شاید من اینجوریم نکه نویسندم خخخ ...

دقیقا ...حالا کجا اعتراف کرد؟تو اون تاپیکی که زده بودن چی بووود؟؟🤔🤔 دروغگو رسوا شود همچین چیزی بود

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  
مرسی عزیزم خانومی از خودته من چن شوخی میکنم با کاربرا بیشتر فک میکنن اقام معمولا     &n ...

اشکالی نداره فکر کنن مهم خودتی که بانو هستی بنظرم تو دنیا ارزش خانوم جماعت از همه چیز بیشتره خودمونو تحویل بگیرم😊😊

دقیقا ...حالا کجا اعتراف کرد؟تو اون تاپیکی که زده بودن چی بووود؟؟🤔🤔 دروغگو رسوا شود همچین چیزی بود

اره اونجا لو دادنش بعدم دید گندش در اومد خودش اعتراف کرد

اقااااا من شب کابوس ثمین میبینم 😐 

من بین کاربراکبم رودوست میداشتم .واقعا برام مهم نبست راست ودروع حرفهاشون.چون همیشه باچیپس ومیوه وپفک میام نی نی سایت.حتی خواهرزادم هم اسم سایت رومیدونم.