2777
2789

اینم لینکش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1702504/چالش-لاغری-بامداد-خمار-دوره-دوم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوهفته جقدر كم كردي؟قرصت اسمش جي بود؟جيه مشكلاتت ؟ببخش سوالام زياد شد دوستم

حدود 10 کیلو

کم خونی شدید ،ریزش موی شدید  ضعیف شدن معده م و اون اوایل هم میکروب معده،لرزش دست و به تشخیص دکتر مسمومیت ،و از همه مهم تر ،بخاطر کم خونی شدیدی که اتفاق افتاده بود برام افسردگی گرفته بودم که دکترا تسخیص نمیدادن و یه دکتر عمومی متوجه شد دلیل گریه های ناگهانیذو حالت افسذدگیم کم خونیه

که هنوزم فیفول میخورم ،بعد 7-8سال

وای فاجعه بود پنح روز کلا نخوابیدم

اره منم اون قرصه رو میخوردم نمیتونستم بخوابم ،با هر صدایی میپریدم بالا و حس میکردم قلبم از شدت تپش زیاد ،الانه که از قفسه سینه م بزنه بیرون

هیچی یه آقایی بود که خواست گیاه خوار بشه زد خودشو ناقص کرد چون بدن هر کی ممکنه این روند رو قبول نکنه

اصلا چنین چیزی درست نیست یک گیاهخوار‌ اول باید اطلاعاتشو ببره بالا بدن قبول‌میکنه اما باید اصولی باشه.